Sparle si soparle

miercuri, 22 septembrie 2010

Sparle si soparle

• Din cele 58 de comentarii apărute pe site-ul nostru la articolul „Fraţii Costi şi Lucian Rădulescu au instaurat dictatura personală în TSD Vâlcea”, am reţinut una: „Cherete, Dima şi alţii fac parte din gaşca lui Lucian Rădulescu care le-a pus la dispoziţie sediul PSD Vâlcea pentru diferite orgii sexuale înecate în alcool şi tutun. Acestea sunt motivele pentru care dinastia Răduleştilor va dăinui peste veacuri. Asta până când DNA-ul va binevoi să-i trimită la puşcărie pentru toate şpăgile luate şi pentru traficul de influenţă grosolan pe care aceştia îl practică. Închei cu precizarea că pe cartea de muncă a lui Lucian Rădulescu, prima funcţie ocupată este de... măturător”.

• Încă o bilă neagră pentru Primăria Râmnicului: drumul de 3 kilometri care leagă Colonia Nuci de Institutul de Criogenie şi Separări Izotopice Vâlcea nu a mai fost întreţinut de... 40 ani. Astfel, numeroasele delegaţii străine care vin la ICSI sunt nevoite să meargă pe un drum plin de gropi, „flancat” de buruieni, gunoaie şi câini vagabonzi. Da, primarul Romeo Rădulescu nu are timp de astfel de probleme, pentru că stă toată ziua prin saloanele de înfrumuseţare din Bucureşti pentru a-şi „drege” peruca cu diverse vopsele.

• Ion Matei, liderul spiritual şi material al Organizaţiei Municipale PSD Râmnicu Vâlcea, a fost văzut marţi dimineaţa în zona Cina din Ostroveni de unde şi-a cumpărat... doi trafaleţi. Prevăzător, omul nostru s-a gândit probabil să vopsească în roz Conferinţa de alegeri a Tineretului Social Democrat Vâlcea, în speranţa că va ieşi câştigător fostul măturător Lucian Rădulescu. Speranţe deşarte!

• Centrul Expoziţional Seaca de la Călimăneşti este o gogoaşă umflată artificial, care se va desumfla imediat după inaugurare. „Centrala atomo-electrică“ de la Seaca se va dovedi o investiţie inutilă, oa adevărată gaură neagră pentru banii europeni şi banii publici ai judeţului Vâlcea. Megalomania primarului Ilie Amuzan a creat monştri de beton de la Seaca.

• Din şapte zile pe săptămână, primarul Rădulescu petrece trei la Bucureşti unde, spune el, se zbate pentru „binele Râmnicului“. Zilele trecute am elucidat misterul vizitelor dese şi dubioase în capitală, când l-am zărit pe edil în compania unei domnişoare – angajată a Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, într-un local din apropierea Bucureştiului. Porumbeii şi fluturaşii zburau în jurul lor...

• Prefectul Ungureanu a militarizat instituţia. În acest scop şi-a adus şi întăriri: pe un fost colonel de armată, om de casă al familiei Ungureanu, colonelul pensionar Auraş Petronel Ţugulan. Fostul militar are funcţia de administrator şi este „ochiul şi timpanul“ prefectului, implantat în mijlocul angajaţilor de la Prefectura Vâlcea. Jurista Alina Ciobotoiu şi colonelul Auraş Ţugulan sunt „căţeluşii“ fideli ai prefectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe