Sparle si soparle

duminică, 12 septembrie 2010

Sparle si soparle

• Am reţinut „remarca” celor de la un cotidian naţional: infractorul internaţional Nicolae Popa, prietenul de suflet al lui Sorin Ovidiu Vântu, s-a născut într-un sat cu nume predestinat: Ţepeşti, comuna Tetoiu, judeţul Vâlcea. Ţeparul vâlcean al FNI are o condamnare definitivă de 15 ani de închisoare, însă Popa poate să scape mai ieftin dacă „toarnă” anchetatorilor toate măgăriile pe care le-a făcut S.O. Vântu.

• Culmea tupeului şi nesimţirii la Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea: toţi angajaţi de aici au primit o înştiinţare din partea CNAS şi a Ministerului Sănătăţii prin care sunt „rugaţi” să contribuie cu 5% din salariu la fondul guvernamental în vederea... diminuării efectelor crizei economice. Asta după ce acelaşi Guvern şi-a oprit 25% din salariile aceloraşi bugetari.... Bineînţeles că cei care au „donat” 5% din salarii au fost numai şefii CAS Vâlcea, probabil pentru a nu-i supăra pe şefii de la Bucureşti.

• Alecu Deaconu, directorul Poliţiei Comunitare Râmnicu Vâlcea, a primit un „cadou” neaşteptat de la primarul Romeo Rădulescu: trebuie să dea concurs pentru... propria funcţie. Mai concret, primăria va organiza peste o lună un concurs pentru postul de director executiv al Poliţiei Comunitare, însă suntem siguri că tot Alecu Deaconu îl va câştiga având în vedere experienţa şi pregătirea profesională a acestuia.

• Un moment jenant pentru deputatul Cristian Buican a avut loc la festivitatea de inaugurare a unui pod din comuna Bujoreni. Toată lumea prezentă la eveniment afişa un zâmbet la colţul gurii după ce parlamentarul liberal a luat microfonul pentru a vorbi, cu toate că... nu-l invitase nimeni să ţină o cuvântare. S-ar putea ca în 2012, electoratul vâlcean să nu-l mai „invite” pe C.B. în Parlamentul României....

• Deputatul liberal Cristian Buican face afaceri şi cu Primăria Râmnicului, prin intermediul firmei „protejate“ SC Roxi Com SRL. Primarul Romeo Rădulescu i-a atribuit direct acestei societăţi mai multe contracte fără licitaţie sau cerere de oferte. Banii publici (sute de milioane de lei vechi) au fost scoşi din visteria Râmnicului şi au ajuns în buzunarele „băieţilor deştepţi“ galbeni şi portocalii. Primăria a cumpărat în luna iunie 2010 de la Roxi Com: albume cu imagini din judeţul Vâlcea, enciclopedii pentru copii şi cărţi de colorat. Alte societăti care primesc comenzi directe de la primarul Rădulescu sunt: Brain Service SRL, Proimsat, Teleglobal.

• Şi preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, are propriile preferinţe în materie de atribuiri directe: INFOPLUS SERVICE S.R.L., XEROSERVICE S.R.L., IVEX S.R.L. Ion Cîlea este foarte darnic (cu banii statului!) în fiecare lună cu aceste societăţi comerciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe