Sparle si soparle

miercuri, 8 septembrie 2010

Sparle si soparle

• Patronul de la Magic Tic Tac, Dan Ploscă, are din nou de ridicat un cadou de la Consiliul Local: i s-a prelungit cu încă un an contractul de închiriere a bazei de agrement Ostroveni. Ploscă este abonat la bani publici încă din 2006, când a câştigat licitaţia, iar contractul se prelungeşte de la an la an, fără organizarea unei noi achiziţii. Ploscă a avut chiar tupeul de a solicita prelungirea contractului de închiriere a Bazei de Agrement Ostroveni pentru încă 7-10 ani, pe motiv că ar fi efectuat modernizări şi nu vrea să treacă de fiecare dată prin „furcile caudine” ale Consiliului Local, în ciuda faptului că modernizările au fost făcute în majoritate de Primăria Râmnicului. Preţul închirierii este de 92.505 lei.

• O mostră de ipocrizie la prefectul Petre Ungureanu: după ce a dat afară 8 oameni din Instituţia Prefectului (mulţi cu vechime şi bine pregătiţi profesional), fostul avocat de paie şi-a dat seama că nu poate face faţă singur activităţii în cadrul unităţii şi a dat sfoară în ţară că... angajează un inspector la Serviciul de Verificare a Legalităţii Actelor. Nu putea să facă Petre Ungureanu această „evaluare” înainte de a-şi da afară angajaţii?

• Fostul prefect de Vâlcea, Mircea Perpelea, cred că se prăpădeşte de râs după ce a auzit că ministrul de Externe l-a propus pe „ziaristul” Ioan T. Morar în funcţia de consul al României la Marsilia. Mircea Perpelea a condus onorabil Consulatul din Marsilia până în 2008, exact anul în care Ioan T. Morar publica în Cotidianul un articol în care contesta vehement nominalizarea jurnalistului Gabriel Stănescu pentru postul de consul pe probleme culturale... la Marsilia.

• Tânărul afacerist Felix Bojan a donat recent o sumă importantă pentru demararea lucrărilor la Centrul Rezidenţial INOCENŢA din Bucureşti, care va găzdui copii abuzaţi. Întreprinzătorul vâlcean a participat la un bal de caritate, organizat în acest scop, unde a achiziţionat butonii cu emblema SUA primiţi de la Congresul Statelor Unite ale Americii de către fostul preşedinte al României Emil Constantinescu.

• Senatorul Laurenţiu Coca a ţinut să dezmintă unele informaţii apărute în presa locală despre o eventuală (re)întoarcere a deputatului Constantin Mazilu la PSD. Cei care au publicat ştirea au uitat să precizeze că senatorul Coca îşi expimase de fapt o „dorinţă” şi că, în nici un caz, nu este vorba de o „certitudine”.

• Un cotidian local a publicat zilele trecute, mare, pe prima pagină, faptul că în Râmnicu Vâlcea a început distribuirea gratuită a alimentelor de la UE către persoanele sărace. Spre surprinderea multora, ştirea era ilustrată cu... poza viceprimarului Cosmin Constantinescu, un om pentru care preţurile la mălai şi făină reprezintă o nebuloasă şi asta pentru că băiatul mamii primeşte în continuare mâncare caldă acasă. Eventual, banii de la tata sunt pentru benzina maşinii, discoteci şi parfumuri scumpe....

• Toţi agramaţii din Inspectoratul Judeţean de Poliţie s-au apucat să scrie comunicate de presă. O mostră „de inteligenţă“ magnifică din ultimul comunicat transmis de IPJ Vâlcea: „A-ţi încuiat sigur uşa de acces? A-ti lăsat obiectele de valoare şi bani lichizi în casă?“ Băieţi, la reeducare cu voi, daţi fuga repejor la gramatica de clasa a IV-a! Prima lecţie gratis: corect ar fi fost să scrieţi - „Aţi încuiat sigur uşa de acces? Aţi lăsat obiectele de valoare şi bani lichizi în casă?“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe