Sparle si soparle

duminică, 5 septembrie 2010

Sparle si soparle

• Joi la prânz, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Romulus Bulacu, a avut o întâlnire de taină cu patronul măcelăriei Carvil, Dumitru Crăciunescu, fix la restaurantul OK din centrul Râmnicului. Cei doi s-au retras la un separeu şi au stat de vorbă preţ de câteva ore. Punem pariu că peste câteva săptămâni vom vedea produse de carne Carvil sau produse de la magazinele Diana la unităţile de asistenţă socială şi centrele de plasament ale DGASPC Vâlcea, o instituţie în subordinea directă a lui... Romulus Bulacu?

• Şefii de la sindicatul minerilor de la Exploatarea Alunu sunt extrem de nemulţumiţi că vor trece în subordinea societăţii CET Govora şi au anunţat că vor merge chiar până la ministrul Economiei pentru a opri procesul de fuziune dintre cele două unităţi economice. De fapt, „patronii” sindicatului îşi văd puse în pericol afacerile murdare pe care le derulează prin zona Berbeşti-Alunu, pentru că odată cu preluarea minei de către CET Govora, altele vor fi ierarhiile în cadrul sindicatului. În plus, sindicaliştii de carton din Alunu par să nu conştientizeze importanţa trecerii la CET Govora şi faptul că prin această mutare se salvează circa 500 de locuri de muncă.

• Mai deunăzi, preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, s-a jurat că în decembrie 2009 a respectat „matematic” protocolul cu PNL în ceee ce priveşte numirea lui Mircea Poenaru în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. „Mi-au băgat cuţitul pe la spate”, a spus Ion Cîlea despre liberali. Asta trebuie să le fie învăţare de minte tuturor acelora care mai fac alianţe sau înţelegeri pe sub masă cu partidul condus de Cristian Buican....

• Oamenii de la Direcţia Administrării Domeniului Public dorm în papuci, sau cineva de la Primăria Râmnicului le dă „somnifere”.... Mai mulţi vâlceni ne-au reclamat la redacţie faptul că buruienile înalte de peste un metru nu au mai fost strânse de luni bune de pe aleea pietonală care leagă podul de cale ferată din zona Cina-Ostroveni de bariera de la fosta fabrică SC Vâlceana SA. Deja, spaţiul este mult prea mic pentru a mai trece persoane, iar imaginea generală pare desprinsă dintr-o junglă amazoniană.

• Societatea de panificaţie Vel Pitar trage sforile puternic pentru a câştiga licitaţia de furnizarea a laptelui şi cornului la şcolile de judeţul Vâlcea. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Dumitru Persu, a luat hora înainte şi fără să ştie preşedintele Ion Cîlea „i-a contactat“ pe cei de la Vel Pitar, pe care i-a şi ajutat cu câteva...sfaturi. Lucrurile vor reveni pe făgaşul normal, deoarece firma care a avut cea mai bună ofertă, VLĂSIA din Piteşti, a apelat la justiţie...

• Primarul cu Mercedes ultimul tip din sudul judeţului insistă zilnic la membrii comisiei de licitaţie, ca lucrările în valoare de 5,5 milioane euro să fie efectuate de o firmă din Timişoara. DNA a intrat pe fir şi va efectua în curând descinderi în zonă.

• Adversarii OLTCHIM-ului, polonezii de la PCC încearcă să cumpere bunăvoinţa unei anumite părţi a presei locale. De curând, e-mail-urile câtorva redacţii au fost asaltate cu propuneri de colaborări publicitare semnate de şefa de marketing de la PCC. Diversionistul Zaremba îşi doreşte să atragă de partea sa presa locală pentru a-l denigra după aceea pe directorul general de la OLTCHIM, Constantin Roibu. Rămâne de văzut cine cuplează la noua „strategie“ de imagine a PCC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe