Deputatul Vâlcu nu-şi uită alegătorii

duminică, 5 septembrie 2010

Deputatul Vâlcu nu-şi uită alegătorii

Deputatul PD-L Samoil Vîlcu a participat pe 5 septembrie, alături de alţi colegi, la o serie de manifestări prilejuite de zilele localităţilor Băbeni, Goleşti, Stoileşti şi Malaia.

„Am onorat cu plăcere invitaţia de a participa la aceste manifestări organizate de comunităţile locale din Băbeni, Goleşti, Stoileşti şi Malaia. De asemenea, pentru mine a fost un bun prilej de a discuta cu primarii despre proiectele aflate în derulare care vor duce la modernizarea localităţilor respective, dar şi despre problemele majore pe care aceştia le au.

Voia bună, o vreme perfectă şi o atmosferă degajată, toate acestea au fost ingredintele manifestărilor organizate de primarii acestor localităţi. Am constatat că oamenii au acceptat în număr mare invitaţia administraţiilor locale la distracţie şi relaxare. Deşi nu au fost neglijate problemele de ordin economic, primăriile din cele patru localităţi a reuşit sa întocmească un program diversificat care să fie pe placul tuturor, indiferent de vârstă sau statut social.

Apreciez iniţiativa administraţiilor locale din Băbeni, Goleşti, Stoileşti şi Malaia, care au oferit oamenilor ocazia de a se simţi bine prin întrecerile sportive, evenimentele culturale sau concertele ce au avut loc”, a declarat deputatul PD-L Samoil Vîlcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe