|sâmbătă, noiembrie 27, 2021
  • Follow Us!

Captură record de ţigări de contrabandă la Ramnicu Vâlcea 

Captură record de ţigări de contrabandă la Ramnicu Vâlcea

   
19.959 pachete de ţigări de contrabandă, de provenienţă Serbia, au fost confiscate ieri, în urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii vâlceni, cu sprijinul Autorităţilor Vamale, a Poliţiei de Frontieră şi S.I.P.I. Vâlcea.
   
Astfel, la ora 07.55, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit în trafic, în localitatea vâlceană Câineni, două autoturisme, conduse de Valentin N., de 28 de ani, din Bucureşti şi Costel P., de 24 de ani, din oraşul Simeria, judeţul Hunedoara, iar la controlul acestora au fost descoperite 19.959 pachete de ţigări, de contrabandă, de provenienţă sârbească.
   
Ancheta a fost preluată de sprecialiştii din cadrul Serviciului de Investigare a fraudelor Vâlcea, iar tigările au fost predat Autorităţii Vamale.
         
Pe numele celor doi suspecţi au fost întocmit un dosar penal, fiind cercetaţi pentru evaziune fiscală şi contrabandă şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
  
Prejudiciul produs bugetului de stat, prin neplata taxelor vamale şi a accizei, a fost calculat şi se ridică la 102.051,30 lei.

Leave a Response