CET Govora va sista livrarea apei calde către 10 asociaţii de proprietari

miercuri, 25 august 2010

• Pentru că datorii neplătite de circa 11 miliarde lei vechi,

CET Govora va sista livrarea apei calde către 10 asociaţii de proprietari

Având în vedere demersurile întreprinse de CET Govora pentru recuperarea restanţelor de la unele asociaţii de proprietari, pentru energia termică  livrată pentru încălzire şi apă caldă de consum (multiple somaţii, eşalonări de plată a debitelor - neonorate -, hotărâri judecătoreşti definitive, dosare pe rol în judecată) şi a prevederilor contractului de furnizare a energiei termice art. 6 alin 10, pct a), SC CET Govora SA anunţă întreruperea furnizării apei calde de consum începând cu data de 01.09.2010 la următoarele asociaţii de proprietari:

Asociaţia de Proprietari Pandurii PT 1 Ostroveni; Asociaţia de Proprietari Gladiola Bl. C 19 şi C 20; Asociaţia de Locatari Nr. 4 PT 36 Traian; Asociaţia de Proprietari Bl. 29 Matei Basarab PT 36 Traian; Asociaţia de Proprietari Alpin CPL; Asociaţia de Proprietari Bloc C0 Scara B Ostroveni; Asociaţia de Locatari 2 Nord 4; Asociaţia de Proprietari 18 Bloc A 12 Scara D Ostroveni; Asociaţia de Proprietari B 6 Ostroveni 1; Asociaţia de Proprietari F 4 Scara B PT 41 Nord.

Furnizarea apei calde de consum va fi reluată în condiţiile achitării debitului restant sau a minim 50% din debit plus reeşalonarea diferenţei pe o perioadă de maxim 6 luni de zile.

Conducerea CET Govora îşi cere scuze beneficiarilor serviciilor prestate de SC CET Govora SA buni platnici, însă recuperarea debitelor nu poate fi realizată decât prin acţiuni comune furnizor - Asociaţie – beneficiari servicii, în conformitate cu contractul de furnizare energie termică şi Legea 230/2007 modificată şi completată (Legea Asociaţilor de proprietari).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe