Sparle si soparle

duminică, 11 iulie 2010

Sparle si soparle

• De câteva zile, conducerea Arhiepiscopiei Râmnicului a început să caute vinovaţii de scurgerea de informaţii din interiorul instituţiei cu privire la recentele dezvăluiri publicate de Academia Caţavencu. Reamintim că această publicaţie a dat în vileag mai multe „practici neortodoxe” ale unor politicieni vâlceni în relaţia cu biserica.

Cu binecuvântarea arhiepiscopului Gherasim, preotul Ion Predescu a început investigarea cauzei şi va încerca să-i detecteze pe „turnători”. Îi dăm noi un pont: preotul Nicolae State Burluşi nu este cel care a oferit informaţii secrete publicaţiei Academia Caţavencu, dar îl lăsăm pe preotul Predescu să-l descopere pe adevăratul „infractor”!

• Rămânem tot în zona „sacră” şi redăm primele reacţii ale unui cititor al ziarului nostru la articolul „Ctitoriile deputatului Bleotu. O poveste despre cum rămân nulităţile în istorie”: „Bleotu este un escroc. Este la al treilea mandat şi nu ştie încă ce e cu el prin Parlament. Probabil că de asta mai doreşte multe înainte, ca să înveţe cu ce se mănâncă. Sperăm că electoratul să deschidă ochii mari şi să nu mai voteze impostori care se cred deştepţi. O ştii electoratul ce casă are social-democratul Bleotu în Bucureşti? Poate că nu ştie că doar pe declaraţia de avere nu apare. Apar doar miliardele, muncite din greu (cam trei pe an)”.

• Deşi se dă mare „social-democrat”, preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, parcă vrea să ne demonstreze cu fiecare zi care trece contrariul. Concret, la iniţiativa mai multor organizaţii neguvernamentale şi instituţii sociale, preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea, primeşte mai multe propuneri de parteneriate şi proiecte sociale finanţate de Uniunea Europeană, însă de fiecare dată, comunistul Cîlea este... refractar şi respinge aceste idei. Asta în ciuda faptului că partea de cofinanţare care ar reveni Consiliului Judeţean Vâlcea ar fi de numai 2% din valoarea totală a proiectului...

• Un ziarist din presa locală a început să fie... hărţuit de o fostă şefă a Inspectoratului Şcolar Vâlcea, nemulţumită că acesta nu-şi onorează... promisiunile sentimentale. Drept urmare, pentru a mai scăpa de „presiunile” femeii, ziaristul s-a dus şi a depus reclamaţie la Inspectoratul Şcolar în speranţa că se vor lua măsurile de rigoare.

• Despre deputatul Sorin Zamfirescu se poate spune că este „zgârcitul numărul 1” al judeţului Vâlcea. Cu zeci de mii de euro prin conturi şi proprietăţi nenumărate, parlamentarul vâlcean nu a vrut să contribuie... nici măcar cu un leu la ajutorarea unui tânăr care provine de la casa de copii în vederea susţinerii examenului de licenţă.

Deputatul Zamfirescu a bâguit ceva cu criza financiară, însă potrivit declaraţiei de avere, acesta are în conturi vreo 2,5 miliarde lei vechi, bijuterii de peste 5.000 de euro, patru terenuri, două case şi un apartament, plus venituri de 1,5 miliarde lei vechi numai într-un an. Da, asta înseamnă să nu ai bani?!?

• Maşina de serviciu a prefectului Petre Ungureanu (un SUV de toată frumuseţea) a fost văzută de mai multe ori parcată în faţa casei în care locuieşte omul Guvernului în teritoriu, adică lângă Depozitul Dovali din Traian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe