|vineri, august 12, 2022
  • Follow Us!

Organizaţia Judeţeană a Femeilor Liberale strânge ajutoare pentru sinistraţii din Moldova 

Comunicat de presă

Organizaţia Judeţeană a Femeilor Liberale strânge ajutoare pentru sinistraţii din Moldova

   
Organizaţia Judeţeană a Femeilor Liberale organizează în perioda 2 – 9 iulie 2010 o campanie de strângere de ajutoare pentru victimile inundaţiilor din Moldova. Pe această cale vă invităm să vă alăturaţi acestui demers umanitar şi să donaţi : alimente neperisabile, articole de uz menajer, pături şi alte obiecte de strictă necesitate. Astfel de ajutoare pot fi donate voluntarilor OFL Vâlcea care vor putea fi gasiţi zilnic între orele 10 – 21 în cortul amplasat în faţa Tribunalului Vâlcea sau la sediul PNL Vâlcea.
   
Pe data de 10 iulie 2010, o delegaţie a OFL Vâlcea se va deplasa în Moldova, în zona afectată de inundaţii şi va oferi ajutoarele strânse victimelor inundaţiilor. În vederea asigurării transparenţei şi a unei informări corespunzătoare, această deplasare şi predarea ajutoarelor strânse vor fi filmate şi prezentate opiniei publice vâlcene pe unul din posturile locale.
   
În condiţiile în care inundaţiile din acest an au afectat un număr record de cetăţeni români din zona Moldovei, OFL Vâlcea face apel la râmniceni să ajute aceşti concetăţeni afectaţi, considerând că în aceste momente tragice, spiritul de solidaritate trebuie să primeze.
    
   
Presedinte OFL Valcea,
                                                                                                    
Mihaela Andreianu        

Leave a Response