|sâmbătă, august 13, 2022
  • Follow Us!

CSM Râmnicu Vâlcea, în pragul falimentului 

• După ce la conducerea Primăriei a venit Romeo Rădulescu,

CSM Râmnicu Vâlcea, în pragul falimentului

S-a ales praful de Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea, de când la conducerea Primăriei a venit Romeo Rădulescu…. Dacă anii trecuţi, pe vremea fostului primar Mircia Gutău, echipa de fotbal CSM Râmnicu Vâlcea se lupta de la egal la egal pentru promovare în Liga I, astăzi totul a ajuns o amintire iar singura „grijă” a fotbaliştilor este să nu retrogradeze în Liga a III-a.

Pe lângă toate aceste probleme, CSM-ul a mai dat de o belea: Finanţele Publice vor să execute silit clubul de fotbal pentru datoriile de sute de milioane lei vechi către bugetul de stat. Concret, Administraţia Finanţelor Publice a Municipiului Râmnicu Vâlcea va organiza, în data de 13 iulie 2010, prima licitaţie publică pentru vânzarea a două bunuri mobile sechestrate aparţinind debitorului „Asociaţia Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea” în dosarul de executare nr. 723.

Astfel, Finanţele Publice scot la vânzare două autoturisme Dacia tip Logan, an fabricaţie 2006, preţul total de pornire al licitaţiei fiind de circa 310 milioane lei vechi. Asupra bunurilor care fac obiectul anunţului de licitaţie nu sunt înregistrate privilegii ale altor creditori. (N.T.)

Leave a Response