|vineri, august 12, 2022
  • Follow Us!

Campania de ajutorare a sinistraţilor din judeţele grav afectate de inundaţii 

Prefectura şi Primăria Râmnicu Vâlcea au iniţiat:

Campania de ajutorare a sinistraţilor din judeţele grav afectate de inundaţii

   

Instituţia Prefectului-Judeţul Vâlcea şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au iniţiat o campanie de ajutorare  a sinistraţilor din judeţele grav afectate de inundaţii. În acest scop, în faţa sediului Instituţiei Prefectului a fost amplasat un cort, unde cei care doresc să-i ajute pe semenii lor aflaţi în suferinţă pot dona bani şi alimente neperisabile-zahăr, ulei, făină, conserve,etc. Campania se derulează în perioada 2-16 iulie 2010 iar programul pentru primirea ajutoarelor la punctul de colectare este zilnic între orele 9.00-18.00.

De asemenea, Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea derulează, în perioada 2 – 5 iulie 2010, o campanie de strângere de ajutoare pentru sinistraţii în urma inundaţiilor din Moldova.
   
Cetăţenii municipiului sunt rugaţi să contribuie prin donarea de articole de îmbrăcăminte la cortul amplasat în Scuarul Mircea cel Bătrân – La Ceas.
   
Primăria municipiului va asigura transportul articolelor colectate în zonele sinistrate, acestea urmând să fie predate autorităţilor locale în vederea distribuirii lor către persoanele afectate de recentele inundaţii.

Leave a Response