Schimb de experienţă româno-moldovean la Finanţele Publice

duminică, 13 iunie 2010

Schimb de experienţă româno-moldovean la Finanţele Publice

La solicitarea Inspectoratului Fiscal Principal de Stat din cadrul Ministerului Finanţelor din Republica Moldova, în perioada 9-11 iunie 2010, o delegaţie a acestei instituţii se află într-o vizită de studiu la Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Vâlcea.

Din delegaţie fac parte doamna Ana Vitiuc, consilier al şefului Inspectoratului Principal de Stat, domnii: Vitalie Coceban, administrator al Întreprinderii de Stat „Fiscservinform”, şi Leonid Morari, şeful Direcţiei Organizarea Controlului Fiscal.



„Această vizită de studiu se înscrie pe linia intensificării preocupărilor pentru dezvoltarea colaborării instituţionale de cooperare bilaterală între administraţiile fiscale din România şi Republica Moldova. Obiectivul acestei acţiuni îl constituie schimbul de experienţă în domeniul monitorizării procesului de control fiscal în vederea implementării de către partea moldoveană a unei aplicaţii informatice similară cu cea pe care o utilizăm noi cu bune rezultate”- a declarat ec. Gheorghe Gogîrnoiu, director coordonator al DGFP Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe