Dacă doreşte, îl vom primi cu cea mai mare plăcere pe Valentin Iliescu în Organizaţia Municipală a PD-L

duminică, 6 iunie 2010

Romeo Rădulescu:

„Dacă doreşte, îl vom primi cu cea mai mare plăcere pe Valentin Iliescu în Organizaţia Municipală a PD-L”

Romeo Rădulescu a declarat vineri, 4 iunie, că Valentin Iliescu s-ar putea alătura Organizaţiei Municipale a PD-L Râmnicu Vâlcea. „Dacă-şi va face cerere de înscriere în PD-L Râmnicu Vâlcea îl vom primi cu cea mai mare plăcere…. Suntem un partid deschis, oricine este binevenit în Partidul Democrat Liberal”, a declarat liderul democrat-liberalilor râmniceni. Primarul Râmnicului a punctat faptul că are o relaţie foarte bună cu Valentin Iliescu: „Colaborăm de două luni de zile şi îmi oferă sprijin la Bucureşti, la ministere”, a declarat Rădulescu.

Iliescu, onorat de propunerea preşedintelui Romeo Rădulescu
Valentin Iliescu, şeful Departamentului pentru Relaţia cu Parlamentul a declarat că se simte onorat de invitaţia adresată de preşedintele PD-L Râmnicu Vâlcea şi că va da curs acesteia cât mai curând: „Este o mare onoare pentru mine că preşedintele Organizaţiei Municipale şi cel mai important om din Partidul Democrat Liberal Vâlcea mi-a făcut această propunere şi din acest motiv, nu o să o refuz.

Mai mult decât atât, faptul că el este continuatorul unor proiecte foarte necesare municipiului Râmnicu Vâlcea şi a viitoarei zone metropolitane mă obligă să fac parte din echipa dumnealui şi să consider că împreună, alături de alţi oameni buni pe care-i are partidul la nivel judeţean şi naţional este o garanţie că Vâlcea este pe drumul cel bun. Îi mulţumesc foarte mult pentru faptul că s-a gândit la mine, pentru propunerea pe care mi-a făcut-o şi subliniez încă odată că sunt onorat de ea”, a precizat Valentin Iliescu.

 Sursa: www.valceanews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe