Crimă cu sânge rece la Tetoiu

miercuri, 30 iunie 2010

Crimă cu sânge rece la Tetoiu

Un tânăr de numai 14 ani din comuna vâlceană Tetoiu a decedat în noaptea de 29 iunie, fiindu-i tăiat gâtul cu un briceag de un consătean de-al său. Tânărul se afla într-o staţie de autobuz împreună cu alţi colegi. La un moment dat, în zonă şi-a făcut apariţia şi criminalul care s-a luat la harţă cu tinerii.

Speriaţi aceştia, au luat-o la fugă, dar agresorul l-a prins pe unul dintre ei şi cu o cruzime fără margini a scos un briceag pe care i l-a înfipt în gât: „Astăzi, în jurul orelor 01.11, în comuna Tetoiu, judeţul Vâlcea, sat Nenciuleşti,  pe fondul unor neînţelegeri,  Nicolae Z. din comuna Tetoiu, sat Nenciuleşti, în vârstă de 17 ani,  l-a tăiat în zona gatului pe Mihai T. din  comuna Tetoiu, sat Popeşti, judeţul Vâlcea, în vârstă de 14 ani.

În urma investigaţiilor s-a stabilit că victima, împreună cu alţi trei tineri, au fost în vizită la colege de clasă. Pe la orele 24, ei s-au îndreptat către casă dar au fost surprinşi de ploaie, motiv pentru care s-au adăpostit într-o staţie de autobuz. În acelaşi timp, pe acolo a trecut Nicolae Z. care i-a înjurat pe tineri care s-au speriat şi au fugit. Agresorul a fugit după ei şi l-a prins pe Mihai T, după care cu un briceag pe care îl avea asupra lui i-a tăiat acestuia gâtul.

Crima a fost comisă cu deosebită cruzime, Nicolae Z. urmând să fie prezentat Parchetului Vâlcea pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav. Victima a fost transportată la Morga Spitalului din Bălceşti pentru efectuarea necropsiei”, a declarat astăzi, subinspectorul de poliţie, Cristina Hănulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

Criminalul, arestat preventiv pentru 20 de zile

În urma probatoriului administrat faţă de Nicolae Z, autorul crimei din noaptea de 28-29 iunie, ac din comuna Tetoiu, judeţul Vâlcea, Tribunalul Judeţean Vâlcea a admis propunerea de arestare preventivă, formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea şi a dispus arestarea preventivă a  acestuia pe o perioadă de 20 de zile pentru comiterea infracţiunii de omor calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 174 alin. 1, rap. la art. 175 alin 1 lit. i din CP. (www.valceanews.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe