UNPR va avea structuri în peste 40 de localităţi vâlcene

miercuri, 5 mai 2010

Până la finele verii,

UNPR va avea structuri în peste 40 de localităţi vâlcene

• Deputatul Mazilu spune că UNPR Vâlcea nu va refuza să primească oamenii valoroşi şi bine intenţionaţi, indiferent dacă aceştia au mai făcut sau nu şi înainte politică

Deputatul Constantin Mazilu, preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Filiala Vâlcea, a prezentat recent obiectivele principale ale noii formaţiuni politice: „Vrem să transmitem un mesaj foarte clar şi serios. UNPR va pune pe primul loc interesul naţional, iar oamenii trebuie să cunoască acest lucru. Uniunea Naţională pentru Progresul României este o construcţie politică de  centru-stânga, care are ca obiectiv promovarea unei guvernări progresiste şi asigurarea stabilităţii politice pe termen lung.

UNPR va introduce politicile de stânga moderne, care nu sunt reprezentate de nicio formaţiune politică. UNPR este partizanul consensului politic pe marile teme de interes naţional şi nu va respinge nicio alianţă cu forţele pozitive, loiale ţării, care susţin progresul şi modernizarea României. UNPR promovează patriotismul pozitiv al celor care cred în capacitatea de regenerare a României şi în necesitatea unui stat activ, puternic, echilibrat, care sprijină iniţiativa personală de împlinire”, a precizat deputatul Constantin Mazilu.

Acesta a adăugat că, în plan judeţean, nu are ca obiectiv racolarea foştilor săi colegi de partid, a membrilor de la Vâlcea ai PSD, însă nu va refuza să primească în organizaţia sa oamenii valoroşi şi bine intenţionaţi, indiferent dacă aceştia au mai făcut sau nu şi înainte politică. „Nu, nu vom începe o vânătoare de membri de la alte partide, dar nu vă ascund că mi-aş dori să vină în UNPR tot ce e mai bun la celelalte partide. Până la sfârşitul verii, vom avea structuri în peste jumătate dintre localităţile vâlcene. Ne dorim ca aceste structuri să fie coordonate de oameni serioşi, deschişi, comunicativi, cu bună reputaţie”, a declarat deputatul Constantin Mazilu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe