|joi, octombrie 28, 2021
  • Follow Us!

Tânără lovită de maşină pe trecerea de pietoni 

Tânără lovită de maşină pe trecerea de pietoni
O adolescentă din Râmnicu Vâlcea a ajuns miercuri de dimineaţă în stare gravă la urgenţe după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni, în timp ce traversa pe culoarea verde a semnaforului.

Accidentul a avut loc pe strada Calea lui Traian, la trecerea de pietoni dintre Magazinul Cozia şi McDonalds. Şoferul, ce conducea un Opel Calibra nu avea permis de conducere, spun poliţiştii, iar în momentul în care a lovit adolescenta, pe trecerea de pietoni, a încercat să fugă de la locul accidentului. Un echipaj de poliţie ce supraveghea traficul a pornit imediat în urmărirea Opelului şi a reuşit imobilizarea acestuia pe strada Ştirbei Vodă, la câţiva zeci de metri de locul producerii accidentului.

Tânăra accidentată pe trecerea de pietoni se numeşte Maria Deaconu (20 ani) şi este din localitatea Budeşti. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, cms. Simona Dumitrică, ne-a declarat: „Victima a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţe Vâlcea, fiind diagnosticată cu traumatism articulaţie cocso-femurală dreapta”, a spus ofiţerul. Autorul accidentului este un tănăr de 23 de ani, Adrian Pal, din Târgu Mureş, care a fost reţinut de poliţişti. (www.adevarul.ro)

Leave a Response