Sparle si soparle

miercuri, 12 mai 2010

Sparle si soparle

• Cea mai bună veste din ultima perioadă a venit chiar de la... Agenţia de Protecţie a Mediului Vâlcea: ultimul dinozaur comunist plantat de Ion Cîlea şi care răspunde la numele de Radu Gheorghe a fost demis de la conducerea instituţiei chiar de către ministrul Mediului şi Pădurilor. Fostul primar de la Ocnele Mari reuşise să păcălească actualul Guvern şi actuala putere locală care l-a „uitat” pe pesedist într-o funcţie atât de importantă. Până la organizarea concursului, postul de director interimar a fost atribuit doamnei Narcisa Urea, o profesionistă în adevăratul sens al cuvântului şi cu mulţi ani de vechime în spate. Însă suntem siguri că şi după examen, tot Narcisa Urea va ocupa funcţia de director al APM Vâlcea.

• Suntem în posesia informaţiei că „execuţia” lui Ion Nicolae din PNL (suspendare timp de un an) a plecat de la... un ziarist din presa locală. Spre surprinderea tuturor, în cadrul Biroului Permanent al PNL Vâlcea, preşedintele Cristian Buican a fluturat membrilor prezenţi înregistrarea unei discuţii dintre el şi un ziarist din presa locală, şi în care, ultimul dintre ei, recunoaşte că Ion Nicolae a dat la mass-media din Vâlcea hotărârea judecătorească prin care se constata nulitatea alegerilor pentru conducerea PNL Râmnicu Vâlcea. Prin acest gest, Buican îşi recunoaşte trecutul „securistic” iar faptul că acesta a înghiţit găluşca de la un ziarist din presa locală dovedeşte că deputatul liberal „mănâncă tot ce zboară!”

• Mesaj de la cititori: „Dacă BCR Vâlcea nu organizează mai repede concursul pentru ocuparea postului de director s-ar putea să se trezească în postura BancPost. Nu de alta, dar doamna Prisăcaru trebuie să fii învăţat ceva de la soţul ei nu? După ce am fost chemati de cateva ori pe la Procuratura să dăm cu subsemnatul pentru ce făcuse acest domn Prisăcaru, ne-am mai trezit noi păgubitii ca suntem înscrişi ca rău platnici în baza de date a BancPost. Dar Prisăcaru era instalat pe un alt post de conducere călduţ...Şi uite că dacă furi sume mari eşti şi recompensat. Aşa e la noi pentru că BancPost nu a vrut să facă public cazul respectiv de frică să nu-şi piardă clienţii că dacă ei ar fi ştiut pe mâna cui îşi dau datele personale...“ Fără comentarii.

• Se aude că echipele de control ale Ministerului Administraţiei şi Internelor se află în control la Prefectura Vâlcea ca urmare a unei „sesizări” depuse de o grupare din PDL Vâlcea. Oricum, acesta este doar „preludiul” pentru că ţinta celor de la minister este Consiliul Judeţean Vâlcea, unde corpul de control se va muta de săptămâna viitoare....

• Deputatul Cristian Buican este foarte grijuliu cu... aspectul său fizic şi de aceea a decis mai demult să-şi modeleze corpul printr-o... drastică cură alimentară. „Mister” Buican a pus în aplicare o metodă de slăbire rapidă, prin înfometare, însă cura nu a fost dublată şi de suplimente alimentare, astfel că top-modelul C.B. a căzut pe stradă de mai multe ori ca urmare a lipsei unor vitamine. Nu suntem siguri, dar domnul deputat se pare că vrea să se înscrie la următorul concurs de prezentare de modă, iar dimensiunile corporale trebuie „ajustate” în permanenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe