Sparle si soparle

duminică, 9 mai 2010

Sparle si soparle

• Simţindu-se cu musca pe căciulă, fostul cărător de lăzi, Ion Gigi Matei, a ţinut să dea dezminţiri pe la unele publicaţii locale cum că el nu pleacă niciodată din PSD. Chiar dacă informaţia apăruse într-un ziar local, Ion Matei şi-a trimis „dreptul la replică” la o altă publicaţie. Oricum, omul şi-a dat seama că nu va fi primit în Uniunea Naţională pentru Progresul României (unde preşedinte interimar la judeţ este deputatul Constantin Mazilu), pentru că în această formaţiune politică se afiliază în special oameni cu o anumită pregătire profesională şi intelectuală. Or, la Ion Matei nu este cazul....

• Corb la corb nu-şi scoate ochii şi pesedist la pesedist nu-şi pune piedică! Cam aşa a înţeles politicianul „de carton”, Dumitru Tărăşenie, atunci când s-a dus să ceară un aviz de mediu de la Radu Gheorghe, încă şeful de la Agenţia de Protecţie a Mediului Vâlcea. Foarte „rapid” din fire, pesedistul de la APM Vâlcea i-a eliberat autorizaţia, astfel că patronul de la Vilcart Călimăneşti se poate apuca oricând să ridice noi hale de producţie şi, eventual, să arunce cu deşeuri de carton prin preajmă....

•  La Societatea Naţională a Lignitului Oltenia salariile şefilor de mine sau de direcţii ajung până la 10.000 de lei, iar 300 de mineri au fost daţi afară anul acesta. Dan Burlan, actualul director general, a încasat 9.000 de lei. Îl urmează fostul şef de la Exploatarea Berbeşti, Gheorghe Chielcea, cu 8.790 de lei pe lună. Starea materială a acestuia este considerabilă: două apartamente, la Berbeşti şi Rm.-Vâlcea, o casă la Berbeşti, o casă de vacanţă la Rânca, bijuterii în valoare de 19.000 de lei, depozite de 116.000 de lei, terenuri intravilane şi agricole, iar soţia acestuia este angajată la aceeaşi exploatare minieră.

• Povestea fetei din Râmnicu Vâlcea, care spune că a fost dezvirginată de Dan Bălan (fostul component al trupei O-zone), a picat ca un trăsnet în cancelaria Liceului Forestier unde învaţă puştoaica. Dana a recunoscut că diriginta a certat-o rău, ba chiar a ameninţat-o că o dă afară. S-a îndrăgostit de celebrul Dan Bălan, alias Crazy Loop, a făcut dragoste cu el, au început o relaţie la distanţă, după care a fost abandonată fără nici o explicaţie. Cel puţin aşa susţine Dana, o tânără de 16 ani din Râmnicu Vâlcea, a cărei poveste a fost prezentată, în exclusivitate, de Click. Versiunea solistului este cu totul alta, una foarte dureroasă pentru adolescenta îndrăgostită. Chiar dacă există fotografii concludente cu cei doi în pat, artistul de la Chişinău neagă vehement că ar cunoaşte-o pe Dana.

• Consiliul Judeţean Vâlcea va cheltui pe achiziţia serviciilor de promovare şi publicitate pentru proiectul „Promovarea potenţialului turistic al judeţului Vâlcea“ suma de 4 miliarde lei vechi plus TVA. Suntem şi noi curioşi încotro se vor îndrepta aceşti bani. Vom reveni cu un material referitor la subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe