Samoil Vîlcu: “PNL şi PSD vin doar cu vorbe şi moţiuni”

duminică, 30 mai 2010

Samoil Vîlcu: „PNL şi PSD vin doar cu vorbe şi moţiuni”

Deputatul PD-L Vâlcea, Samoil Vîlcu critică atitudinea liberalilor şi pesediştilor, pe care îi acuză că, în loc să încerce să găsească soluţii la problemele curente, nu fac decât să se certe. Deputatul vâlcean crede că perioada economică dificilă prin care România trece nu va putea fi depăşită fără un efort comun al clasei politice. „Doar prin reducerea cheltuielilor publice putem asigura supravieţuirea economică. Creşterea taxelor ar însemna o şi mai mare presiune pe sectorul privat, iar acest lucru ne-ar crea şi mai multe probleme economice. Era normal ca şi partidele aflate în opoziţie să vină cu soluţii, dar măsurile pe care le-au propus sunt fără acoperire în cifre. Dacă aveau cu soluţii, PSD şi PNL veneau cu cifre în dezbateri, dar ei au venit cu poveşti.

Consider că în această perioadă este esenţial ca politicienii să găsească şi să aplice rapid soluţii, nu să se certe. Din păcate, PSD şi PNL vin doar cu vorbe şi cu moţiuni”, susţine Vîlcu. Demnitarul PD-L crede că PSD şi PNL au greşit în momentul în care au refuzat dialogul cu preşedintele Traian Băsescu la Cotroceni, la fel cum au procedat şi sindicatele. „Au refuzat orice comunicare constructivă. Din păcate, perioada actuală este una extrem de grea şi depăşeşte un simplu joc de campanie, iar dovada responsabilităţii opoziţiei trebuia sa vină din dialog şi colaborare.

Doar pentru a nu-şi asuma responsabilitatea, PSD şi PNL au ales să depună moţiune de cenzură şi un aşa-zis plan de măsuri alternative, care nu au acoperire în cifre”, conchide deputatul PD-L Vîlcu a participat la sfârşitul săptămânii trecute la o serie de întâlniri cu membri de partid din localităţi componente ale Colegiului 2, în care a fost ales şi susţine că, de acum înainte, va susţine audienţe la domiciliul oamenilor. Acesta a decis să susţină şi propunerea primarului de la Ocnele Mari, Petre Iordache, privind o serie de modificări la Legea minelor, care să permită ca o parte din banii proveniţi din exploatarea zăcămintelor de sare să revină comunităţii locale. Sumele respective ar putea fi folosite pentru dezvoltarea oraşului Ocnele Mari, iar, pe termen lung, acest lucru ar duce la creşterea potenţialului turistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe