ROMâNI, VI SE MAI PREGĂTEŞTE CEVA !

miercuri, 19 mai 2010

ROMÂNI,  VI SE MAI PREGĂTEŞTE CEVA !

Am aflat azi, 19 mai 2010, din presa straina si apoi si din cea nationala ca in Romania, la Bucuresti, peste  peste 50.000 de persoane au iesit pacifist in fata Guvernului sa le spuna lupilor cu chip de miei din fruntea tarii ca nu se poate sa li se taie si din putinul salariu dat. Adevarul gol golut este ca in U.E. tara noastra este penultima privind salariul mediu pe economie si chiar nivelul de trai. Conform stirilor emise de doua agentii internaţionale de presa, F.M.I. a declarat (a poruncit lacheilor masoni romani) ca a doua transa a imprumutului ce-l va acorda Romaniei se va produce doar in cazul cand Guvernul vine cu un plan credibil de reducere a deficitului bugetar pana la 6,8%. 

Cea de-a doua varianta a acestui imprumut, ipotetic vorbind, poate fi una cu mult mai usturatoare pentru Romania si o voi spune mai tarziu…Cu toate ca sumele trimise in tara de catre “strainii” de grai romanesc , din Italia si Spania ,anul acesta se situeaza cu putin peste 816 milioane de euro, acesta insemnand ceva mai mult decat jumatatea sumei trimisa in anul 2008-2009, aici, lucrurile desi merg cu mult mai greu ca acum un an, ceva se mai misca.

Piata o poti face conform pretentiilor incarcaturii  portofelului pe care il porti in buzunar, in timp ce acasa situatia este de-a dreptul alarmanta. Si ea devine cu atat mai alarmanta cu cat, cate unul bine informat iti spune cu nonsalanta:”Romania va fi cu mult mai afectata ca Grecia, caci..” Caci daca la Grecia mai tine cineva in Europa, ma refer la Germania , Anglia, Italia, la Romania nu mai tine nici Dracul! Daca pentru Grecia , insula Creta reprezinta un potential de interes startegic si economic, cu care statul acesta poate garanta un mare “ajutor”, Romania se pare ca nu are altceva de facut, daca nu se achita de promisiunile facute .F.M.I.-ului, decat sa asiste la o secesiune .

Inaintea celei de a doua conflagratii mondiale (Pactul Ribentrob –Molotov-Ciano) si sub “manuta” lunga si lipicioasa a Bisericii Catolice, Romania ceda fara lupta, fara alte proteste, Ardealul. Astazi acest lucru se poate petrece sub pretextul ca Ardealul se poate autogestiona mult mai bine daca va fi o regiune autonoma. Nu mare ne-ar fi mirarea ca sub presiunea acestei crize indelung planificata si regizata de francmasoneria internationala, un procent de 75-80% din romanii nativi si locuitori ai Ardealului sa cedeze tentatiei.

Nu sunt bolnav de scenarita, dar in acest caz cuviosii parinti ortodocsi ar trebui sa se gandeasca deja ca daca mai vor trai de huzur –pentru ca procesul de catolicizare se va produce sub presiuni de ordin economic, etnic si politic- si daca nu  vor sa fie eliptici de preotese(celibati), ar trebui sa iasa la demonstratie alaturi de gloata pe care au manipulat-o politic si religios. Cum nici un profet nu e iubit in tara  lui si dupa cum nu toti nebunii sunt si prosti, eu va spun frati romani ca Ardealului i se pregateste ceva….

Acest ceva face parte din multele surprize pe care Romania le-a abordat pana acum cu multa indrazneala, curaj si chiar demnitate. Acum insa lucrurile sunt mult prea serioase si prezinta amanunte demne de luat in seama. In tot acest timp, guvernantii din opozitie au proasta idee sa se sprijine pe U.D.M.R. Pai voi stiti romani ce sta scris pe o statuie din Szeged? Scrie ca “Ungaria nu a fost, daca nu va fi!”. Si Ungaria, dupa cum s-a si declarat candva la Budapesta , “nu poate exista fara Ardeal”.

Aceste proteste, daca Guvernul actual nu gaseste alte masuri in afara acelora de a diminua acel salariu de mizerie(dar cate curbe de sacrificiu mai poate face acest popor?), pot fi inceputul  ajutorului extern pe care unii binevoitori  de grai neromanesc se vor grabi sa-l puna la dispozitia Romaniei. “Nu va lasam sa crapati de foame decat in schimbul Ardealului!”. Tradatori de tara si de neam, daca se scoala din mormantul sau “Misu Caftangiul” va lasa fara dinti ca pe pasa de la Calugareni.

Privindu-va cum alergati dupa bani, cum  va temeti de moarte , de pierderea privilegiilor voastre murdare decurind dobandite, eu ii dau din ce in ce mai multa dreptate lui Tepes Domnul si cred ca unica masura de a va mai potoli setea de putere , ar fi sfanta teapa. Pai tradatorilor, dupa lovitura de stat din 1989 , ati abrogat repede legea pedepsei cu moartea! Pentru ca voi, tradatori mizerabili ati stiut ce vreti sa faceti din aceasta tara! Rusine voua si copiilor copiilor vostri pana la a saptea sterpe!     

Cristian Cumpanasu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe