Radu Voina, la un pas de despartirea de Oltchim

miercuri, 19 mai 2010

Radu Voina, la un pas de despartirea de Oltchim

"Am terminat cu bine contractul pe care l-am semnat cu Valcea. O noua intelegere se semneaza insa intre doua parti, iar pana acum nu a existat nicio discutie", a declarat Radu Voina despre situatia sa la campioana Romaniei la handbal feminin. Dupa un sezon in care a cucerit titlul national si a ajuns pana in finala Ligii Campionilor, Voina este tot mai aproape de o despartire de Oltchim Ramnicu Valcea.



"Eu sunt mandru ca am antrenat pe Oltchim. Pentru mine a fost cel mai dificil sezon ca antrenor. Colegul meu, Aurel Rosca, mi-a confirmat ca a fost unul din cele mai dificile sezoane din istorie pentru Oltchim. Ma bucur ca am terminat cu bine contractul pe care l-am semnat cu Valcea, si nu inainte de termen, asa cum s-a intamplat cu multi dintre colegii mei. Un contract nou se semneaza intre doua parti, dar cel putin pana acum nu am discutat nimic cu conducerea clubului.



Oricum, situatia mea este mai putin importanta. Fetele trebuie felicitate si aplaudate pentru ce au facut. Obiectivul s-a indeplinit, iar sa joci o finala de Liga Campionilor este o mare performanta. Am visat frumos, am sperat ca putem castiga trofeul, dar trebuie sa fim realisti, in finala am intalnit o echipa a Viborgului foarte puternica" - Radu Voina, citat de Mediafax.

Dupa ce au invins cu 40-20 pe Universitatea Resita (marti, in ultima etapa a campionatului), handbalistele de la Oltchim Ramnicu Valcea au primit tricourile de campioni ai Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe