Primarul Gheorghe Şerban va extinde reţeaua de apă şi canal în Popeşti şi Gibeşti

miercuri, 26 mai 2010

• În comuna Goleşti,

Primarul Gheorghe Şerban va extinde reţeaua de apă şi canal în Popeşti şi Gibeşti

În comuna Goleşti, primăria a demarat mai multe proiecte de investiţii pentru modernizarea localităţii, însă, din cauza crizei economice şi diminuării resurselor financiare, se vede astăzi nevoită să „strângă puţin cureaua”. Totuşi, primarul Gheorghe Şerban nu se dă bătut şi anunţă că va pune mai mult accentul pe fondurile europene şi pe bugetul propriu pentru ca aceste obiective de investiţii deosebit de importante pentru comunitate să nu fie abandonate.

Astfel, primarul din Goleşti, Gheorghe Şerban, ne-a declarat că „până în prezent, pe Hotărârea de Guvern nr. 577,  a fost asfaltată o porţiune de peste 3,3 kilometri din drumul comunal DC 24 care trece prin satele Giurgiuveni, Vătăşeşti, Tulei-Câmpeni, Coasta, Poeniţa şi Drăgăneşti.

Tot în cadrul acestei investiţii, vreau să vă spun că am reuşit să finalizăm doi kilometri de rigole şi podeţe. De curând, am finalizat lucrările de construcţie la investiţia de introducere a reţelei de apă şi canalizare în satele Aldeşti şi Blidari, iar în prezent am reuşit să depunem un proiect pe Măsura 322 privind extinderea acestor reţele şi în satele Popeşti şi Gibeşti”.

De asemenea, primarul Gheorghe Şerban ne-a mai precizat că la Primăria Goleşti sunt doar 14 angajaţi la peste 2850 de locuitori, asta pentru mai limita din cheltuielile pe care trebuie să le suporte din bugetul propriu. (O.A.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe