Primăria Râmnicului sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

duminică, 30 mai 2010

Primăria Râmnicului sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

   
Primăria municipiului a pregătit în parteneriat mai multe evenimente dedicate marcării la Râmnicu Vâlcea a Zilei Internaţionale a Copilului.
   
Astfel, debutul manifestărilor va fi făcut luni, 31 mai, la ora 10.00, în Parcul Mircea cel Bătrân, unde copii de la Grădiniţa ”Cozia”, sub îndrumarea Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vâlcea şi cu participarea actorilor Teatrului Municipal ”Ariel”, vor face o paradă de costume confecţionate din materiale reciclabile, urmată de un concurs de desene pe asfalt şi un sondaj de opinie pe tema importanţei protejării mediului. De menţionat că acest eveniment este dedicat atât Zilei Copilului, cât şi Zilei Mondiale a Mediului ce urmează a fi sărbătorită în data de 5 iunie.
   
Manifestările zilei de 1 iunie vor începe la Cinematograful Ostroveni, la ora 11.00, cu un spectacol interactiv de cântec, dans şi voie bună organizat de Fundaţia O.M.R. Organizaţia Miss România, cu participarea grupului artistic Academia Copiilor, a unor copii din Bucureşti, Călăraşi, Petroşani şi, bineînţeles, din Vâlcea şi în coordonarea profesoarei Mariana Ionescu.
   
La ora 17.00, în Parcul Zăvoi, copiii sunt invitaţi al un alt spectacol, de muzică, dans, teatru şi demonstraţii sportive, organizat de Direcţia Judeţeană pentru Tineret, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Teatrul Municipal ”Ariel”, World Vision Romania şi AVIVA. Vor veni în faţa tinerilor spectatori grupurile Total Dance, Dream Music, Ansamblu folcloric ”Busuioc de Topolog” din Nicolae Bălcescu, grupul de căluşari din Frânceşti şi sportivii din Gr. Sp. ”Loviştea” de arte marţiale.
   
Trebuie adăugat că Teatrul municipal ”Ariel” pune în scenă la Cinematograful Ostroveni două spectacole dedicate copiilor: duminică, 30 mai, la ora 12.00 - ”Amintiri din copilărie” după Ion Creangă şi duminică, 6 iunie, tot la ora 12.00 - premieră cu Cenuşăreasa, după Charles Perrault.
   
Nu în ultimul rând, luni, 31 mai, şi marţi, 1 iunie, la Grădina Zoologică a municipiului intrarea va fi liberă pentru toate categoriile de vizitatori. Rămânând în aceeaşi zonă, trebuie menţionat că odată cu umplerea, în cursul aceastei săptămâni, a bazinelor cu apă sărată, Ştrandul Ostroveni a fost deschis şi îşi aşteaptă vizitatorii de toate vârstele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe