Noul Serviciu de Evidenţă a Persoanelor Băbeni va avea cinci localităţi arondate

miercuri, 5 mai 2010

Noul Serviciu de Evidenţă a Persoanelor Băbeni va avea cinci localităţi arondate

Consiliul Judeţean Vâlcea a aprobat săptămâna trecută un proiect de hotărâre privind modificarea arondării referitoare la activităţile de evidenţă a persoanelor din localităţile Olanu, Băbeni, Frânceşti, Galicea şi Şirineasa. Prin Hotărârea Consiliului Local Băbeni nr. 57 din 31.07.2007 a fost aprobată înfiinţarea Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Băbeni, precum şi organigrama, numărul de personal, statul de funcţii şi regulamentul de organizare şi funcţionare ale acestui serviciu.

Consiliul Local Olanu a aprobat, prin Hotărârea nr. 50 din 09.11.2009, modificarea arondării actuale, privind activităţile de evidenţă a persoanelor a localităţii Olanu, de la Drăgăşani, la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Băbeni. Prin Hotărârea nr. 38 din 06.08.2007, Consiliul Local al comunei Frânceşti a aprobat modificarea arondării, privind activităţile de evidenţă a persoanelor din localitatea Frânceşti, de la Râmnicu Vâlcea, la Băbeni. Prin Hotărârea nr. 35 din 09.08.2007, Consiliul Local Şirineasa a aprobat modificarea arondării privind activităţile de evidenţă a persoanelor din localitatea Şirineasa, de la Râmnicu Vâlcea, la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Băbeni. De asemenea, prin Hotărârea nr. 6 din 29.01.2010, Consiliul Local Galicea a aprobat modificarea arondării actuale privind activităţile de evidenţă a persoanelor din localitatea Galicea, de la Râmnicu Vâlcea, la Băbeni.

Având în vedere hotărârile consiliilor locale respective, Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Vâlcea, prin adresa înregistrată sub nr. 549 din 18.03.2010, a solicitat Consiliului Judeţean Vâlcea modificarea arondării actuale, în sensul arondării localităţilor Olanu, Băbeni, Frânceşti, Galicea şi Şirineasa la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Băbeni, care arondează, în prezent, pe linie de evidenţă a persoanelor, populaţia care are domiciliul în localităţile Băbeni, Frânceşti şi Şirineasa.
Deja, Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, potrivit adresei înregistrată sub nr. 2110379 din 24.02.2010, a avizat propunerea privind arondarea localităţilor Olanu, Băbeni, Frânceşti, Galicea şi Şirineasa la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Băbeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe