Deputatul Vlădoiu i-a plimbat pe primarii PSD din zona Horezu la Parlament

duminică, 16 mai 2010

Deputatul Vlădoiu i-a plimbat pe primarii PSD din zona Horezu la Parlament

Marţi, 11 mai, deputatul PSD Aurel Vlădoiu a organizat o vizită a primarilor social-democraţi din colegiul uninominal Horezu la Parlamentul României şi Guvern. Aleşii PSD vor face un tur al Palatului Parlamentului, cea mai grandioasă construcţie administrativă din Europa, după care vor avea întrevederi cu deputatul Victor Ponta, liderul Partidului Social Democrat, cu Adrian Năstase, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, dar şi cu alţi reprezentanţi de marcă ai instituţiei.

Principala temă de dialog va fi legată de modalităţile prin care comunităţile conduse de primari din opoziţie pot obţine sumele de care au nevoie pentru investiţii, în condiţiile în care, aşa cum se ştie, actuala Putere repartizează fondurile pe criterii exclusiv politice şi clientelare. Deputatul Aurel Vlădoiu s-a arătat convins că demersul său va avea un efect pozitiv. Totodată, parlamentarul a anunţat că doreşte ca, peste trei săptămâni, să organizeze o vizită la Strasbourg sau Bruxelles a primarilor PSD din zona de vest a judeţului Vâlcea, pe care, de altfel, o reprezintă în Parlament.

La întâlnirea pe care au avut-o, săptămâna trecută, cu deputatul Aurel Vlădoiu, social-democraţii din Slătioara i-au criticat dur pe Traian Băsescu şi Emil Boc, reproşându-le că, din cauza lor, economia românească se află pe marginea prăpăstiei. Pentru evitarea colapsului, ei propun adoptarea unei cote reduse de TVA pentru produsele alimentare de bază; reducerea contribuţiilor de asigurări sociale cu 3-5 puncte procentuale pentru a stimula crearea de locuri de muncă;

introducerea sistemului de deduceri pentru asigurări private de sănătate, educaţie, grădiniţă, asigurarea locuinţei, reabilitarea termică etc.; acţiuni concrete în sensul reducerii evaziunii fiscale şi creşterii gradului de colectare a veniturilor bugetare.  Peste trei săptămâni, parlamentarul PSD vrea să organizeze şi o vizită la Strasbourg sau Bruxelles. 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe