Deputatul Samoil Vîlcu pledează pentru un sistem de sănătate centrat pe pacient

duminică, 9 mai 2010

Deputatul Samoil Vîlcu pledează pentru un sistem de sănătate centrat pe pacient

Deputatul PDL Samoil Vîlcu a participat la sfârşitul săptămânii la deschiderea celei de-a patra ediţii a manifestării ştiinţifice „Zilele Medicale Vâlcene”. Evenimentul a fost organizat de Colegiul Medicilor Vâlcea sub înaltul patronaj al academiei Oamenilor de Ştiinţă din România şi s-a bucurat de prezenţa unor personalităţi româneşti din lumea medicală.

„A fost o onoare pentru mine să iau parte la acest eveniment, alături de specialişti de marcă din domeniul medical, mai ales că au fost abordate, în cadrul dezbaterilor, teme de actualitate din acest domeniu complex, promovate atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Prestigioasa manifestare ştiinţifică, "Zilele Medicale Vâlcene" a depăşit de mult timp cadrul unei reuniuni profesionale locale, prin tematica şi nivelul abordărilor atrâgand atenţia unor nume cunoscute la nivel naţional în domeniul cercetării şi practicii medicale.

Apreciez consecvenţa cu care organizatorii "Zilelor Medicale Vâlcene" au asigurat, în fiecare ediţie, cadrul ştiinţifico- profesional al abordării celor mai actuale aspecte ale sănătăţii publice. În cadrul întâlnirii de lucru am discutat despre accesul pacienţilor la tratament, programele naţionale de tratament şi screening, protocoale pentru tratament în afara ţării, malpraxisul şi legislaţia în domeniul medical. Obiectivele evenimentului au fost de găsire a soluţiilor necesare implementării unui sistem de sănătate centrat pe pacient”, a declarat deputatul PDL Samoil Vîlcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe