Deputatul Constantin Mazilu explică de ce a ales UNPR

duminică, 9 mai 2010

Deputatul Constantin Mazilu explică de ce a ales UNPR

Iniţiat odată cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe făgaşurile politicii imediat dupa alegerile prezidenţiale din noiembrie, UNPR a fost recunoscut oficial de Tribunalul Bucureşti pe 20 aprilie. De Ziua Muncii formaţiunea din care face parte şi deputatul de Bălceşti, Constantin Mazilu, a fost lansată oficial. Uniunea Nationala pentru Progresul României vine să umple golul lăsat de stânga tradiţională, care nu s-a adaptat noilor realităţi ale României.


Noua formaţiune îşi propune să combată pesimismul generat de eşecul stângii româneşti, reclădind optimismul românilor într-un viitor mai bun. UNPR are ambiţia nu doar de a fi contracandidatul pe stânga eşicherului politic al PSD, ci vrea să ia cu totul locul social-democraţilor. Deja unii membri UNPR au început demersurile de afiliere pe plan internaţional. Senatorul Cristian Diaconescu a iniţiat primele contacte cu liderii socialiştilor europeni. În plus, pe lângă Marian Sârbu, UNPR intenţionează să îl înroleze şi pe Miron Mitrea, pentru a-şi maximiza legătura cu sindicatele, monopolizată mulţi ani de PSD.

De ce este nevoie de UNPR?

UNPR îşi justifică, în programul său politic, apariţia pe eşicherul politic prin faptul că, la Bucureşti politica rătăceşte ”bezmetic”, în timp ce peste ocean sau la Bruxelles, politica a încetat să fie ”terenul îmbâcsit al intrigilor personale”. ” Politicile de stânga moderne nu sunt reprezentate în România de nicio formaţiune politică. În prezent, discursul şi practica politică de stânga, promovate de PSD, prelungesc sărăcia şi slăbesc statul, fiind nereformate şi tributare unei viziuni conservatoare”, se arată în programul politic al UNPR. ”

„Epoca partidelor mastodont, imobile, populiste, gata oricând să mintă electoratul a apus. UNPR promovează un discurs sincer şi o politică pragmatică, concretizate în propuneri de guvernare inovatoare, cinstite şi loiale interesului naţional”, dă asigurări deputatul Constantin Mazilu. De altfel, UNPR vine pe scena politică românească să promoveze patriotismul pozitiv al celor care cred în capacitatea de regenerare a României şi în nevoia unui stat activ, puternic, dar echilibrat, care dă un impuls iniţiativei personale de împlinire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe