|miercuri, august 4, 2021
  • Follow Us!

Televiziunea Etalon a pierdut procesul cu familia Tudor 

Şantajul are picioare scurte!

Televiziunea Etalon a pierdut procesul cu familia Tudor

• După acelaşi tipar se pare că se va desfăşura şi un proces de calomnie şi insultă intentat recent de Ion şi Maria Tudor ziariştilor care au aruncat pe piaţă ştirea mincinoasă că „familia Tudor este cercetată penal în Dosarul Apelor Minerale de la Olăneşti“. Fără o minimă documentare şi acţionaţi cu telecomandă politică – aşa lucrează unii ziarişti autointitulaţi „mari formatori de opinie“.

Minciuna are picioare scurte. La fel şi şantajul. Postul de Televiziune Etalon a pierdut procesul intentat în anul 2006 de familia Ion şi Maria Tudor. În urmă cu patru ani, Televiziuna Etalon a difuzat, sub titulatura „pamflet“, mai multe imagini cu conţinut vădit calomniator, având ca personaje pe: preşedintele Consiliului Judeţean de la acea dată, Dumitru Buşe, femeia de afaceri, Maria Tudor şi ziaristul Petre Tănăsoaica.

Imaginile respective au fost reluate zile în şir de Televiziunea Etalon, până când Consiliul Naţional al Audiovizualului a deciz să amendeze postul de televiziune şi să interzică difuzarea clipurilor – „pamflet“. Acţionarul majoritar al televiziunii se vede acum nevoit să scoată din buzunar mai multe sute de milioane de lei, cu titlu de despăgubiri morale. Executorul judecătoresc va vizita, aşadar, în zilele următoare TV Etalon.

După acelaşi tipar se pare că se va desfăşura şi un proces de calomnie şi insultă intentat recent de Ion şi Maria Tudor ziariştilor care au aruncat pe piaţă ştirea mincinoasă că „familia Tudor este cercetată penal în Dosarul Apelor Minerale de la Olăneşti“. Fără o minimă documentare şi acţionaţi cu telecomandă politică – aşa lucrează unii ziarişti autointitulaţi „mari formatori de opinie“. Vremurile de ciză deformează caractere!  (N.T.)

Leave a Response