|sâmbătă, iulie 31, 2021
  • Follow Us!

Remus Grigorescu: “îi invit pe râmniceni să se prezinte la vot!ÔÇ£ 

Comunicat de presă

Remus Grigorescu: „Îi invit pe râmniceni să se prezinte la vot!“

             Turul I al alegerilor parţiale pentru funcţia de Primar al Municipiului Râmnicu Vâlcea, a confirmat că râmnicienii sunt nemulţumiţi de administraţia PDL a municipiului nostru, o administraţie arogantă, o administraţie a interesului personal, o administraţie de “ clică ” interesată doar de parvenire şi putere obţinută cu orice preţ.

             Rezultatele primului tur, îmi oferă prilejul de a le adresa multumiri  tuturor râmnicienilor care s-au prezentat la vot, echpei de campanie, colegilor de la Organizatia Municipala Ramnicu Valcea a PSD si colegilor din Organizatia Judeteana a PSD Valcea!

Atat celor care m-au votat dar şi celor care nu m-au votat le transmit gândul meu bun şi de prietenie.

             Duminică 25 aprlie 2010 îi invit pe râmnicieni,  să se prezinte cu toţii la vot, pentru a acorda încrederea unui primar pentru toţi râmnicienii, asigurandu-i ca sloganul meu electoral „ Ramnicul , familia mea!“ este un mesaj sincer si adevarat , al unui om nascut si crescut in acest oras , alaturi si aproape de oamenii care vietuiesc aici !

             Votul fiecârui cetatean este important deoarece numai împreună putem trece peste greutăţile prezente şi numai împreună vom găsi puterea de a privi cu încredere în viitor.

Cu prietenie, conf. univ. dr. Remus Grigorescu, candidat PSD la Primăria Râmnicului Vâlcea

Leave a Response