Mobilizare generală la PNL Râmnicu Vâlcea

miercuri, 7 aprilie 2010

Mobilizare generală la PNL Râmnicu Vâlcea

Marţi, 6 aprilie 2010, la complexul Marriage Park, de la orele 17.00 a avut loc întâlnirea membrilor şi activiştilor Partidului Naţional Liberal din municipiul Râmnicu Vâlcea, acţiune ce a avut scopul de a mobiliza activul de partid din municipiu în vederea câştigării alegerilor parţiale pentru funcţia de primar a Municipiului Râmnicu Vâlcea. La această adunare au participat peste 300 de membrii şi activişti ai PNL Râmnicu Vâlcea, staful de campanie, consilieri municipali, preşedinţi de cartiere şi responsabili de secţii de votare, precum şi alţi membrii PNL angrenaţi în această campanie electorală.

În cadrul acestei adunări liberale, Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican şi senatorul Emilian Frâncu au susţinut discursuri de mobilizare şi încurajare a membrilor PNL prezenţi, susţinând chiar posibilitatea câştigării acestor alegeri încă din primul tur de scrutin al acestor alegeri. Membrii PNL prezenţi la această adunare au promis că vor face tot ce le stă în putere pentru a îndeplini acest obiectiv, vor face zilnic campanie din casă în casă şi astfel vor convinge câţi mai mulţi râmniceni că Bogdan Pistol este singurul primar care poate oferi acestui oraş un program şi o viziune de dezvoltare.

Încă de la intrarea în sală, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar al Municipiului Râmnicu Vâlcea Bogdan Pistol a fost aplaudat la scenă deschisă de către toţi participanţii, aceştia asigurându-l că după încheierea acestor alegeri la conducerea primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea va fi un liberal. Vădit emoţionat şi impresionat de entuziasmul şi forţa manifestate de cei prezenţi, Bogdan Pistol a renunţat la discursul pregătit de staful de campnaie şi le-a vorbit celor prezenţi de cuvintele Apostolului Pavel care îi îndemna pe cei credincioşi că inarmaţi cu  „credinţă, speranţă şi dragoste” se poate realiza orice deziderat.

În cadrul aceleiaşi întâlniri, în uralele şi aplauzele membrilor PNL Râmnicu Vâlcea prezenţi, Bogdan Pistol, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar al Municipiului Râmnicu Vâlcea a declarat „Râmnic, oraş deschis!”, proiect şi program ce are ca scop revitalizarea Râmnicului printr-o deschidere generică, atât spre investitori cât şi spre transparenţă sau proprii locuitori. Cei prezenţi şi-au însuşit această viziune şi au promis să o propovăduiască astfel încât să nu mai fie nici un râmnicean care să nu cunoască în detaliu acest program de revitalizare şi deschidere a oraşului în care trăim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe