Liberalul Bogdan Pistol a fost prezent la “Cupa Hagi” pe stadionul municipal

duminică, 11 aprilie 2010

• Alături de celebrul comentator sportiv Cristian Ţopescu,

Liberalul Bogdan Pistol a fost prezent la „Cupa Hagi” pe stadionul municipal

Sâmbătă, 10 aprilie 2010, Bogdan Pistol, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, împreună cu Cristian Ţopescu, senatorul PNL şi celebrul comentator sportiv au fost prezenţi la „Cupa Hagi”, eveniment ce a avut loc pe stadionul Municipal Zăvoi.

La acest eveniment, senatorul PNL Cristian Ţopescu le-a ţinut jucătorilor prezenţi un discurs despre fair-play-ul care trebuie să îi caracterizeze, urându-le în acelaşi timp o carieră sportivă îndelungată şi plină de realizări pe plan sportiv.

Senatorul liberal Cristian Ţopescu a fost plăcut impresionat de faptul că Bogdan Pistol, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea doreşte să susţină sportul vâlcean şi de faptul că în tinereţea sa a fost un împătimit al sportului practicând volei şi fotbal.

De asemenea, Senatorul PNL Cristian Ţopescu a apreciat şi faptul că în Programul „Râmnic, oraş deschis!” Bogdan Pistol se angajează să „sprijine sportul, sportivii de performanţă şi sportul de masă prin organizarea periodică a unor competiţii zonale, sub patronajul Primăriei.”, precum şi să “amenajeze lacurile din zona de Nord şi de Sud a municipiului pentru pescuitul sportiv şi de agrement”.

Bogdan Pistol, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea este un împătimit al sportului, el fiind singurul candidat care are introdus în programul său electoral măsuri ce au drept scop revitalizarea şi ajutorarea fenomenului sportiv din municipiu. Mai mult, Bogdan Pistol a făcut parte şi din echipa de fotbal de Juniori III, celebra generaţie ’78 antrenată de către profesorul Dumitru Teleşpan (actualul antrenor al CSM Râmnicu Vâlcea).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe