|duminică, august 1, 2021
  • Follow Us!

Accident rutier pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum 

• În dreptul localităţii Proieni-Brezoi,

Accident rutier pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum

Sâmbătă, la ora 18.40, pe DN 7 la km. 211+800 m, în afara localităţii Proieni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din primele verificări a rezultat că, în timp ce conducea autoutilitara Peugeot pe DN 7, în direcţia Râmnicu Vâlcea spre Sibiu, Crisitian M., de 29 ani,

din municipiul Sibiu, s-a angajat în depăşirea autovehiculului care rula în faţa şi, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed) a pierdut controlul asupra direcţiei. Autoutilitara a intrat în derapaj, a lovit parapetul din beton şi s-a răsturnat pe partea carosabilă motiv pentru care circulaţia rutieră a fost blocată aproximativ 80 minute.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a pasagerului din autoutilitară. Este vorba de Nicolae F., de 32 ani, din municipiul Sibiu, care a suferit contuzii toracice. Crisitan M. a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Leave a Response