Zona Horezu trebuie să aibă delegaţi la Congresul PSD!

miercuri, 10 februarie 2010

În atenţia lui Ion Cîlea: Pe baza rezultatelor bune obţinute la alegeri,

Zona Horezu trebuie să aibă delegaţi la Congresul PSD!

În scurt timp, în cadrul organizaţiei Vâlcea a Partidului Social Democrat va avea loc Conferinţa judeţeană, pe-a cărei ordine de zi este un punct foarte important: alegerea delegaţilor pentru Congresul naţional al Partidului Social Democrat din 20 februarie. Deputatul PSD Aurel Vlădoiu adoptă o atitudine defensivă la încercările disperate ale preşedintelui organizaţiei judeţene, Ion Cîlea, de a-şi impune delegaţii la congresul din februarie: „Alegerea delegaţilor trebuie făcută, în opinia mea, în raport cu voturile cetăţenilor pentru PSD.

Astfel, dacă în Colegiul Horezu, candidatul Mircea Geoană şi partidul nostru au obţinut peste 60 la sută din voturile oamenilor, acest procent trebuie să se reflecte în numărul de delegaţi ai zonei pentru congresul din 20 februarie. Aşa s-a stabilit la Consiliul Naţional al PSD să fie aleşi delegaţi din acele zone unde partidul a obţinut rezultate foarte bune. Primarii şi preşedinţii organizaţiilor PSD din Buneşti, Tomşani, Slătioara, Cernişoara, Stroeşti, Bărbăteşti au obţinut peste 65 la sută din voturi pentru partid şi pentru candidatul Mircea Geoană şi, din acest motiv, nici nu concep să nu fie aleşi delegaţi la congres.

Chiar la întâlnirile pe care le-am avut, aceştia mi-au transmis că – dacă nu vor merge la congresul partidului - să nu le mai cerem să facă muncă de partid. Îmi voi face datoria de onoare, la Conferinţa judeţeană a PSD, să propun delegaţi din aceste comune. Noi, parlamentarii, suntem în contact zilnic cu primarii şi preşedinţii organizaţiilor locale şi răspundem în faţa lor şi a cetăţenilor”, declară deputatul Aurel Vlădoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe