Valea Oltului, blocată cu ceapă şi cartofi

duminică, 14 februarie 2010

Valea Oltului, blocată cu ceapă şi cartofi

Tirurile răsturnate pe Valea Oltului, pradă pentru ţigani. Accidentele de pe Valea Oltului în care sunt implicate tiruri încărcate cu mâncare sunt o adevărată mană cerească pentru comunităţile de romi care locuiesc zonă. Aceştia şi-au perfectat un sistem şi se sună ori de câte ori se răstoarnă vreun autocamion cu marfă, în speranţă că nu vor pleca cu mâna goală de la locul accidentului.

Aproape că nu mai este accident pe Valea Oltului în care să fie implicat vreun tir încărcat cu marfă, la care să nu fie prezenţi şi romii din comunităţile aflate de-a lungul Drumului Naţional 7. Ţiganii se strâng ciopor la faţa locului, în aşteptarea unui moment de neatenţie din partea poliţiştilor şi a celor implicaţi în accident şi încep să care cu saci sau cu căruţele marfa din tir, care se răspândeşte pe carosabil.

Ultimul astfel de eveniment a fost la începutul săptămânii trecute, când un tir încărcat cu legume s-a răsturnat la Racoviţa, în apropierea satului de rudari Bolovanul. Mai multe tone de cartofi şi ceapă au fost „subtilizate” chiar de sub nasul poliţiştilor şi a şoferilor de tir care, în timp ce încărcau legumele împrăştiate pe şosea într-o altă remorcă, nu au mai observat că li se dădea „o mână de ajutor” să cureţe carosabilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe