Un şofer mort de beat a fost oprit de poliţişti cu focuri de armă

duminică, 28 februarie 2010

Urmărire ca în filme!

Un şofer mort de beat a fost oprit de poliţişti cu focuri de armă

Poliţişti din toate serviciile au controlat, la sfârşitul săptămânii trecute, toate drumurile din judeţ, aplicând 133 de amenzi la circulaţie, în valoare de 33.000 de lei. De departe cel mai solicitant incident pentru oamenii legii a fost cel în care un şofer mort de beat nu a oprit la semnalele poliţiştilor. În staţiunea Băile Govora, şoferul unei autoutilitare VW nu a vrut să oprească la semnalul poliţiştilor, dând bir cu fugiţii.

„Conducătorul auto a făcut mai multe manevre, încercând să lovească autospeciala poliţiei. După aproape 1,5 km. poliţiştii au tras mai multe focuri în plan vertical, după care au ţintit în pneuri. Conducătorul auto a oprit în cele din urmă în curtea unei locuinţe din localitatea Buneşti" , a declarat Simona Dumitrică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

Şoferul iresponsabil, Avrinte A. (49 ani) din Buneşti, de-abia se mai ţinea pe picioare, la fel şi ocupantul locului dreapta faţă, Constantin A. (47 ani). Cei doi au fost încătuşaţi şi duşi la sediul Poliţiei Govora, dar au refuzat să sufle în etilotest, fiind condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de acesta cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii prevăzute de art. 87 alin.1 din O.U.G. 195/2002 republicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe