Sparle si soparle

duminică, 21 februarie 2010

Sparle si soparle

• Nici o lună fără un bloc pentru omul de afaceri Mihai Persu! Cam aşa ar suna un citat pentru Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, organism din care patronul de la Percom Construct face parte. Ar fi de felicitat omul pentru că realizează investiţii în Râmnic şi creează locuri de muncă. Mihai Persu a reuşit să pună pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri o propunere de aprobare PUD pe strada Patriarh Iustinian Marina, beneficiar Percom Construct SRL.

• De câteva zile, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Dumitru Persu, are o preocupare majoră: împarte banii din bugetul judeţului către primăriile „prietene” din PSD. În spatele uşilor închise şi acompaniat de Cîlea, vicele Persu repartizează din pix zeci de miliarde de lei pe criterii numai de cei doi ştiute, pentru că celălat vicepreşedinte, Romulus Bulacu, nici măcar nu este consultat. Astfel că la şedinţa Consiliului Judeţean Vâlcea din 26 ianuarie, consilierii vor fi puşi în faţa faptului împlinit şi vor trebui să voteze un buget „conturat” de echipa Cîlea-Persu.

• Un comisar şef de la spitalul Penitenciarului Colibaşi ne-a declarat recent că este convins că fostul primar Mircia Gutău este nevinovat. Persoana respectivă avea pregătire în psihologie şi zeci de ani de practică printre mii de deţinuţi, drept urmare l-a „citit” pe Mircia Gutău ca pe o persoană absolut nevinovată. De asemenea, comisarul şef de la Colibaşi este convins că până la urmă dreptatea şi adevărul vor triumfa şi Mircia Gutău se va întoarce liber la Primăria Râmnicului.

• Mircea Monu se bagă singur în seamă. Fostul ziarist, actual funcţionar „cîlicesc“, a început să scrie depeşe către ziare împotriva fostului primar Mircia Gutău. „Memele“ ăsta, care nu ştie nici măcar cum se postează un comentariu pe site-urile ziarelor, s-a apucat să ne dea lecţii de justiţie şi ziaristică. Bun, ca să-i demonstrăm că suntem ziarişti, îi spunem domnului Monu că dânsul este ultra-subiectiv când îşi dă cu părerea despre cazul Gutău. M.M.-ul are o chestiune personală cu fostul primar şi nu este el cel îndreptăţit să dea sentinţe. Nu e cazul să readucem în discuţie respectiva problemă. Apropo, o întrebare: Domnule Monu, de ce nu l-aţi criticat pe Mircia Gutău, când era la primărie şi nu la Colibaşi? L-aţi văzut doborât la pământ şi acum aţi venit să-i daţi nişte picioare în gură. Frumoasă atitudine!

• Bogdan Pistol este sigur că va fi desemnat candidatul PNL la Primăria Râmnicului. Imberbul politicii locale a început deja să dea telefoane la oamenii de afaceri din Râmnicu Vâlcea şi nu numai pentru a le cere sprijinul în perspectiva alegerilor anticipate. Pistolică şi-a stabilit deja şi sediul de campanie: restaurantul „Casa Românească“. Suntem cu ochii pe acest personaj, care ne-a „promis“ că „se va ocupa“ de contractele noastre în cazul în care va deveni primar. Numai că noi dormim liniştiţi, având în vedere că...vrabia mălai visează şi pistolul gloanţe oarbe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe