Sparle si soparle

joi, 18 februarie 2010

Sparle si soparle

• Iată că şi cititorii ziarului nostru ne dau dreptate.... Aceştia au „descoperit” recent că Crinu Popescu finanţează atacurile din presă împotriva fostului primar Mircia Gutău şi a viceprimarului Romeo Rădulescu. În plus, se aude că acelaşi „patron” Crinu Popescu i-a sponsorizat o vacanţă în Bulgaria preşedintelui PNL Râmnicu Vâlcea.

• Aproape toţi parlamentarii vâlceni au făcut interpelări la ministrul Transporturilor, Radu Berceanu-Pinocchio, pe tema situaţiei deplorabile în care se află Drumul Naţional 7 Râmnicu Vâlcea – Piteşti, în dreptul localităţii Morăreşti. Problema este cunoscută la Ministerul Transporturilor de peste o lună, însă nimeni nu ia vreo măsură pentru remedierea şi plombarea gropilor. Situaţia din teren se agravează pe zi ce trece, iar acum porţiunea de 20 de kilometri de drum este plină de cratere adânci, asfaltul a fost mâncat până la fundaţie, iar mulţi şoferi care se aventurează pe acest drum riscă serios să-şi avarieze maşinile.

• Revenim cu noi probe privind „afacerile dubioase” ale primarului comunei Nicolae Bălcescu, Constantin Oprea. În ultima perioadă de timp, acesta s-a asociat cu un tehnician silvic de la Ocolul Silvic Stoiceni în încercarea disperată de nu le restitui oamenilor terenuri împădurite din zona Zăvoaie. Mai mulţi locuitori sunt nemulţumiţi că primarul pune beţe-n roate retrocedărilor de pădure, cu toate că oamenii au acte doveditoare clare în acest sens. Până la urmă este de înţeles: fostul pădurar Constantin Oprea se gândeşte că din 2012 nu va mai fi primar al comunei Nicolae Bălcescu şi de aceea îşi pregăteşte „terenul” pentru a se întoarce la vechea meserie.

• Deputatul PNL Cristian Buican pierde teren pe zi ce trece în faţa lui Dan Niţu – Damila. Patronul tablei îndoite doreşte cu orice preţ să pună mâna pe putere în Organizaţia Judeţeană a PNL Vâlcea. În numele unor strămoşi cu genă liberală! Niţu s-a săturat să investească continuu şi să nu câştige nimic. De aceea la alegerile următoare va candida pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii politice. „Imberbul“ este doar iepuraşul baronului galben. În van vor fi de-acum dezminţirile damiliene...

• Ion Cîlea finanţează mai multe publicaţii locale cu bani publici. Zeci de milioane de lei, din buzunarele noastre, ale contribuabililor, intră lunar în conturile unor ziare nesemnificative în conştiinţa vâlcenilor. Prin această metodă, regia de drumuri a judeţului (RAJDP) va intra în faliment datorită „listei pentru finanţare“ impuse de preşedintele Consiliului Judeţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe