Sparle si soparle

miercuri, 10 februarie 2010

Sparle si soparle

• De câteva săptămâni, site-ul Hotnews.ro s-a transformat într-o tribună de aruncat noroi în primarul Mircia Gutău. Oricine are ceva de comentat împotriva edilului şef, o poate face fără reţinere pe această pagină web (un site destul de echilibrat, de altfel, în timpul campaniei electorale). Ultimele atacuri pline de ură şi subiectivism pleacă chiar de la cel care a creat acest site – Dan Tapalagă. Un foarte fin comentator al vieţii politice, domnul Tapalagă îşi dă cu părerea din biroul de la Bucureşti şi dă sentinţe despre un om din Râmnicu Vâlcea pe care nici nu-l cunoaşte.

Iată ce a înţeles „judecătorul” Dan Tapalagă despre situaţia primarului Mircia Gutău şi a PD-L: „Astăzi, PD-L subminează autoritatea justiţiei susţinând în mod public acţiuni sfidătoare şi cinice, cum este acordarea titlului de cetăţean de onoare primarului Gutău, deşi a fost condamnat pentru corupţie. Acesta este un un stil confuz şi contradictoriu de a lupta cu corupţia”. Halal mod de a face presă!

• Ştiaţi că unul dintre cei doi judecători de la ICCJ care l-a condamnat pe primarul Mircia Gutău este  Vasile Alixandri  - fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău? Acesta, alături de Doina Stanciu, l-au trimis după gratii pe edilul şef al Râmnicului.

• Codruţ Şereş, unul dintre liderii importanţi ai Partidului Conservator, s-a aflat săptămâna trecută la Râmnicu Vâlcea, după nenumăratele semnale privind „apatia” liderului local Victor Grigorie faţă de munca de partid. Fostul ministru al Economiei a luat notă de nemulţumirile membrilor PC Vâlcea şi se pare că ar fi promis sprijin de la centru pentru un alt preşedinte al filialei judeţene, care să dea un „suflu” nou partidului. Oricum, în data de 15 aprilie este programată conferinţa judeţeană de alegeri la PC Vâlcea, iar numele viitorului lider începe să se contureze în aceste zile.

• Încă un semnal că firma lui Doru Florescu, URBAN, este aproape de faliment: handbalistele de la Rulmentul Braşov (echipă patronată de „gunoier”) nu şi-au mai primit salariile din august 2009, asta pentru că Doru Florescu a dat bir cu fugiţii. Antrenoarea Mariana Tîrcă este disperată, asta pentru că a fost nevoită să vină cu bani de acasă pentru a mai plăti din restanţele salariale ale handbalistelor de la Rulmentul.

• Fraţii Potop, patronii societăţii SARCOM, oameni care au beneficiat la maximum de pe urma prieteniei cu Mircia Gutău, au început să-l bârfească pe edilul aflat în suferinţă, mai ceva ca nişte ţaţe. În loc să-i potop(ească) lacrimile la auzul veştii, care i-a bulversat pe toţi râmnicenii, cei doi fraţi au schimbat macazul. Zilele trecute aceştia se plângeau chiar că, vezi Doamne, Mircia Gutău i-a băgat într-o afacere în care au avut de pierdut bani grei. În astfel de momente se vede caracterul unor „prieteni“.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe