Sparle si soparle

joi, 4 februarie 2010

Sparle si soparle

• Scăpat de o „grijă”, denunţătorul primarului Mircia Gutău şi patronul de la Rovimet SA, Crinu Popescu, îşi permite acum să încalce orice regulă de bun simţ. Luni, 1 februarie, în dispreţul legii, patronul-denunţător Crinu Popescu şi-a parcat maşina chiar pe trecerea de pietoni din faţa sediului BCR Vâlcea. Punem pariu că dacă Poliţia l-ar fi amendat, Crinu ar fi dat vina tot pe... primarul Mircia Gutău!

• Eterna directoare de la Centrul Judeţean de Conservare şi Valorificare a Patrimoniului Cultural, Elena Stoica, face presiuni la conducerea Consiliului Judeţean, în special la Ion Cîlea, pentru a primi un spaţiu gratis la Casa Sindicatelor. Însă, probabil că doamna respectivă nu a auzit că imobilul este administrat ca orice altă firmă, că are cheltuieli imense de întreţinere, şi că plăteşte taxe şi impozite către bugetul local sau central? Astfel că soluţia pentru supravieţuirea unei clădiri simbol a Râmnicului sunt chiriile pe care CNSLR Frăţia le percepe de la cei care desfăşoară activitate în Casa Sindicatelor.

• Primarul Mirea din Budeşti are probleme mari cu lucrãrile din localitate. Mai mulţi constructori se plâng cã primarul refuzã sã le facã plãţile aferente lucrãrilor executate. Cel puţin unul dintre aceştia este hotãrât sã ajungã chiar la DNA pentru un autodenunţ. Nu de alta, dar a fost mai mare „comisionul“ decât banii viraţi de cãtre primãrie pânã acum. În aceeaşi primãrie, femeia de serviciu este cea care face legea, prin acordul tacit al primarului iubãreţ. Gurile rele vorbesc deja despre o anumitã formã de apropiere între cei doi. Mai mult decât atât, Mirea vrea sã o avanseze în grad pe respectiva doamnã şi sã o cadoriseascã cu postul de...contabilã.

• Denunţãtorul Crinu Popescu a luat-o razna de tot. Recent, într-un interviu recunoaşte cã este bolnav cu capul, cã a stat internat la Psihiatrie o sãptãmânã. Astfel se explicã multiplele fãrãdelegi la care s-a dedat de-a lungul timpului acest personaj cu aurã maleficã. E de-ajuns sã ne amintim faptul cã toate construcţiile executate de C.P. în ultimii ani nu au avut autorizaţie. Cu un tupeu demn de un om cu-adevãrat „glumeţ de nr. 9“ a construit în dispreţul şi împotriva legii. Crinul acesta cu miros de ghenã are şi o preferinţã pentru postul de primar al municipiului: un tânãr fãrã experienţã în administraţie publicã. Cine se potriveşte perfect portretului robot realizat de C.P.? Fãrã dubii: Bogdan Pistol - PNL. Comentariile sunt de prisos... 

• Societatea VICEXPERT se aflã în gãleatã din punct de vedere financiar. Dupã ce s-a înhãmat la o lucrare, care era din start peste puterile de execuţie ale societãţii, VICEXPERT este pe punctul de a opri lucrãrile la centura ocolitoare a  municipiului Drãgãşani. Astfel cã Primãria Drãgãşani se aflã în situaţia de a pierde importante fonduri europene alocate acestui proiect. Primarul Nedelcu a lucrat mânã în mânã cu un domn Petcu şi iatã unde s-a ajuns. Informaţii detaliate despre caz în curând. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe