Şoferul unui autotir a înscenat furtul marfei pe care o transporta

duminică, 21 februarie 2010

Poliţiştii vâlceni nu s-au lăsat duşi de nas!

Şoferul unui autotir a înscenat furtul marfei pe care o transporta

•  Serviciul Investigaţii Criminale Vâlcea a reuşit ca, în timp record, să demonteze pas cu pas susţinerile „victimei“

În dimineaţa zilei de 19 februarie a.c., ora 10.07 , Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a fost sesizat de Ion D., administrator al unei societăţi din Bucureşti, despre faptul că în localitatea Boiţa, judeţul Sibiu, se află staţionat pe D.N.7 un autotir Iveco al cărui şofer a fost imobilizat de persoane necunoscute iar marfa a fost sustrasă.
   
Având în vedere că locul unde se afla staţionat autovehiculul era la limita dintre judeţe, la faţa locului s-au prezentat echipe operative din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Sibiu şi Vâlcea care au efectuat cercetarea la faţa locului.
   
Din primele verificări a rezultat că autotirul  efectua o cursă pe ruta Bucureşti – Oradea şi transporta marfă în valoare de 40.000 lei. Iniţial, şoferul Georgel T., de 36 ani, din municipiul Alexandria, judeţul Teleorman, a susţinut că în timp ce se afla staţionat într-o parcare neamenajată, situată pe linia de centură a oraşului Călimăneşti, în intervalul orar 05.00-05.30, a fost ameninţat cu un cuţit şi imobilizat de două persoane necunoscute iar, la scurt timp, întreaga marfă pe care o transporta, a fost transbordată într-un alt autovehicul.
   
Cercetările au fost continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Vâlcea care, cu maximă operativitate, au declanşat investigaţiile şi au reuşit ca, în timp record, să demonteze pas cu pas susţinerile victimei.

Astfel, poliţiştii vâlceni au stabilit că,  Georgel T., ca urmare a unor neînţelegeri cu administratorul societăţii, a înstrăinat marfa pe linia de centură a municipiului Bucureşti după care şi-a continuat deplasarea spre Oradea. Ajuns în localitatea Boiţa, judeţul Sibiu, victima  a oprit autotirul într-o parcare, s-a legat singur  după care a apelat telefonic administratorul firmei  spunându-i că a fost tâlhărit.
Cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe