Radio ZU rămâne liderul pieţei de radio în Bucureşti

miercuri, 10 februarie 2010

Radio ZU rămâne liderul pieţei de radio în Bucureşti

România este ZU. Tu esti no. 1!

Radio ZU îşi păstrează poziţia de lider al audienţelor în capitala. Rezultatele ultimului val de măsurători ale Studiului de Audienţă Radio realizat în perioada 31 august – 20  decembrie 2009 de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi Mercury Research SRL confirmă că Radio ZU rămâne cel mai ascultat post de radio din Bucureşti. Mai mult, ZU a depăşit pragul de 1 milion de ascultători pe zi la nivel urban.

Radio ZU se situează pentru a treia oară consecutiv pe primul loc în topul celor mai ascultate posturi de radio private din capitală. ZU este ales de peste 221.600 de bucureşteni în fiecare zi, astfel îşi menţine poziţia de lider absolut al audienţelor în Bucureşti. Pe locul doi se situează Kiss FM, urmat de Radio 21.

La nivel urban, postul de radio la care Buzdugan şi Morar dau trezirea a depăşit un milion de ascultători pe zi. ZU ocupă locul 3 în topul posturilor de radio private din oraşele ţării şi deţine o cotă de piaţă de 11,5% - cu două puncte mai mult decât a înregistrat în perioada de vară.

ZU este unul dintre cele mai tinere posturi de radio din România. În mai puţin de un an de la lansare Radio ZU a devenit lider de audientă pentru a treia oară consecutiv in Bucuresti şi sărbătoreşte „împlinirea” a peste un milion de ascultători în toată ţara. România este ZU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe