“Municipalii” au câştigat la Chiajna, cu Concordia lui Liţă Dumitru

duminică, 21 februarie 2010

Fără Pârvu, învoit pentru a susţine examenul de licenţă,

„Municipalii” au câştigat la Chiajna, cu Concordia lui Liţă Dumitru

La mijlocul săptămânii trecute, „municipalii” lui Alin Artimon au jucat, pe „sintewticul” din Zăvoi un meci din două reprize, cu două echipe diferite. În prima jumătate, CSM-ul a trecut cu 2-0 de Triumf Bârca (ambele goluri fiind marcate de Florin Pârvu), după care, în partea a doua vâlcenii au învins cu acelaşi scor, 2-0, pe Ghecon Lăpuşata (goluri Edi Popa şi Claudiu Popa). În prima repriză, cu Triumf Bârca, au jucat pentru CSM: Rusandu – Eremia, Alexe, Ionaşcu, Batâr, Melcea, Betu, Dedeu, Săraru, Pârvu şi Omid. În repriza secundă, pentru gruparea vâlceană au mai intrat Perianu – Edi Popa, Claudiu Popa, Călinescu, Olaru, şi Sergiu Butuc.

Fără Pârvu la Chiajna

Municipalii au jucat ultimul meci de verificare înainte de reluarea campionatului, la Chiajna, cu cei de la Concordia. Gazdele au început mai bine jocul, au deschis scorul, dar în final au cedat cu scorul de 3-1. Pentru gazde a marcat Diniţă în minutul 10, iar pentru vâlceni a punctat Dobre (în prima repriză), Vasile şi brazilianul Beto, în partea secundă. Chiar dacă victoria obţinută este benefică pentru moralul echipei, Alin Artimon nu poate fi liniştit în condiţiile în care a pierdut foarte mulţi jucători în ultimul timp. "Nu ne plângem, dar nici nu putem fi fericiţi. Am pierdut 20 de jucători în ultimele şase luni", a spus antrenorul CSM-ului. Artimon a început meciul în formula Perianu - Goge, Dinu, Diaconescu, Catană - Vasile, Popescu, Dandea, Vajda - Curtuiuş, Dobre. Au mai intrat Eremia, Ionaşcu, Beto, Cl. Popa, E. Popa, Săraru.

Lucian Pârvu în Zăvoi?

Conducerea din Zăvoi poate da lovitura pe piaţa transferurilor. La Vâlcea ar putea juca atacantul Lucian Pârvu (28 de ani), ultima oară la Jiul Petroşani. Pârvu s-a înţeles verbal cu şefii clubului vâlcean, urmând ca contractul să fie parafat în momentul în care jucătorul va deveni liber de contractul cu gruparea lui alin Şimota. Pârvu a mai jucat la Extensiv, Ergotelis, U Craiova, Gloria, Farul şi Pandurii. Aducerea experimentatului atacant ar reprezenta cel mai important transfer al CSM-ului din această iarnă, Pârvu urmând să suplinească plecarea lui Dan Roman la CSM Tg. Mureş. Pârvu nu a jucat în amicalul „municipalilor” de la Chiajna fiind învoit de antrenorul Artimon pentru a merge la Iaşi unde a susţinut examenul de licenţă la facultate.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe