Municipalii” au câştigat cu FC Argeş 2 şi au pierdut cu Internaţional Piteşti

duminică, 14 februarie 2010

Una caldă, alta rece, pentru trupa lui Artimon:

Municipalii” au câştigat cu FC Argeş 2 şi au pierdut cu Internaţional Piteşti

Divizionara B, CS Municipal, şi-a continuat seria meciurilor amicale, jucând la Piteşti, pe terenul sintetic, cu FC Argeş 2. Vâlcenii au câştigat cu 1-0 (gol marcat de Dinu în minutul 4). Antrenorul Alin Artimon a început meciul cu Perianu – Stanca, Ionaşcu, Dinu, Goge, Vasile, Sg. Popescu, Deaconescu, Catană, Curtuiuş şi Vajda. În repriza secundă au mai intrat Rusandu – Ştefoi (un junior venit de la Vaslui, dar care nu va fi păstrat în lot, Eremia, Melcea, Dedeu, Popa Claudiu, Popa Eduard şi Butuc (ultimii patru fiind juniori crescuţi în Zăvoi), Petu şi Omid , cei doi „americani” veniţi în probe. De remarcat faptul că la jumătatea primei reprize vâlcenii au ratat şi o lovitură de pedeapsă prin căpitanul Sg. Popescu. Alin Artimon nu i-a folosit în acest meci pe Dobre, Roşca şi Dandea, care acuzau accidentări uşoare.

O repriză bună cu Inter

A urmat meciul de la Curtea de Argeş, cu Internaţional. După ce, la finalul primei reprize, când în teren au jucat titularii, scorul a fost 1-0 pentru divizionara A. În partea a doua, după ce Artimon a trimis în teren „grădiniţa”, vâlcenii au primit patru goluri, astfel că s-a terminat 5-0 pentru gazde. CSM a început cu Rusandu – Stanca, Dinu, Deaconescu, Goge, Vajda, Dandea, Sg. Popescu, Catană, Dobre şi Curtuiuş. În partea a doua au intrat Perianu, Ştefoi, Săraru, Eremia, Vasile, Edi Popa şi Melcea. Miercuri, dacă timpul permite, şi găsesc un teren practicabil, „municipalii” ar putea juca cu Ghecon Lăpuşata, iar sâmbătă, gruparea lui Artimon merge la Chiajna pentru meciul cu Concordia.   

Nu! – pentru „americani”

De câteva zile, la CSM s-au aflat în probe doi jucători care au evoluat în campionatul universitar al Statelor Unite, un brazilian şi un istraelian. Despre cei doi, brazilianul Petu şi israelianul Omid, Artimon spune că s-a convins. „Nu sunt peste ce avem noi. Decizia finală o va lua conducerea, dar eu nu vreau ca ei să rămână aici doar ca să fie la număr”, a spus Alin Artimon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe