Finantele Publice Vâlcea fac achizitii de peste 10 milioane euro

duminică, 21 februarie 2010

Finantele Publice Vâlcea fac achizitii de peste 10 milioane euro

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea a publicat în data de 11 februarie a.c.. anunţul de participare nr. 10862 privind procedurile privind achiziţionarea de servicii de procesare şi gestionare (arhivare) de date, valoarea contractului fiind estimată la 45,23 milioane de lei (TVA inclusă). Contractul se va derula pe 4 ani – 48 de luni. Frecvenţa şi valoarea maximă a contractelor care urmează să fie atribuite: - anual - 8.875.000 lei.

Viitorii ofertanţi vor depune o garanţie de participare de 700.000 lei şi una de bună execuţie reprezentând 5% din preţul contractului subsecvent încheiat, exclusiv TVA. Garanţia de bună execuţie este de 5% din preţul contractului subsecvent încheiat, exclusiv TVA şi se va constitui conform art. 89 din HG 925/2006, cu completările şi modificările ulterioare.

Contractul presupune furnizarea de servicii de procesare date, printare, anvelopare, cartare, scanare şi gestionare (arhivare) a actelor administrativ fiscale, precum şi asistenţă tehnică şi depanare echipamente de imprimare, împlicuire şi scanare. 
Termenul limită de depunere a ofertelor este data 12.04.2010, ora 10.00, iar deschiderea acestora va avea loc în aceeaşi zi la ora 13ºº.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe