Există slujbe disponibile pentru cine doreşte cu adevărat să muncească

miercuri, 10 februarie 2010

Viceprimarul Veţeleanu:

Există slujbe disponibile pentru cine doreşte cu adevărat să muncească

În urma audienţelor acordate miercuri dimineaţă de viceprimarul Eusebiu Veţeleanu au fost date mai multe dispoziţii privind situaţiile sesizate de cetăţeni: refacerea pantei carosabilului şi montarea unei guri de canalizare suplimentare pe strada Morilor, introducerea pe ordinea de zi a proximei şedinţe de Consiliu Local a aprobării unui Plan Urbanistic de Zonă sau efectuarea unei anchete privind prestaţia unui însoţitor de persoană cu handicap.

Nu au lipsit, ca de fiecare dată, titularii de dosare de locuinţe sociale cărora li s-a răspuns că atât comisia alcătuită din consilieri locali, cât şi funcţionarii din cadrul Serviciului Fond locativ al primăriei lucrează pentru a propune forului legislativ local lista ierarhizată a solicitanţilor în cadrul şedinţei de la sfârşitul acestei luni. În ceea ce priveşte solicitările de locuri de muncă, viceprimarul Veţeleanu a venit pregătit la această şedinţă de audienţe demonstrând, cu publicaţia S.O.S. a A.J.O.F.M. pe masă, că există slujbe disponibile pentru cine doreşte cu adevărat să muncească.

Lucrările la Hala Centrală, aproape de finalizare

Lucrările de reabilitare a Halei Centrale a municipiului - imobil reprezentativ pentru arhitectura Râmnicului de la începutul secolului trecut - sunt în faza de finalizare, motiv pentru care Biroul Achiziţii din cadrul Primăriei municipiului a stabilit în data de 1 martie licitaţia publică cu strigare pentru închirierea a peste 10 spaţii comerciale în incinta halei.

Prin noua recompartimentare rezultată în urma lucrărilor de intervenţie s-au obţinut spaţii pentru comercializarea semipreparatelor din carne, a lactatelor şi brânzeturilor sau a altor produse agro-alimentare, la care se adaugă un spaţiu pentru laborator de patiserie şi un altul pentru o ceainărie. Reabilitarea Halei Râmnicului este parte din programul de modernizare a spaţiilor comerciale publice din municipiu, program în cadrul căruia au fost, până în prezent, modernizate pieţele Ostroveni şi Nord şi care va continua, în anul acesta, cu modernizarea Pieţei Centrale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe