Dezbatere publică a bugetului local pentru anul 2010

duminică, 21 februarie 2010

Dezbatere publică a bugetului local pentru anul 2010

Marţi, 23 februarie, de la ora 17.00, locuitorii municipiului sunt invitaţi la Cinematograful ”Ostroveni” pentru a lua parte la Dezbaterea publică a bugetului local pentru anul 2010. Pentru acest an, administraţia locală a Râmnicului are la dispoziţie un buget de 213.823.510 lei, mai mic decât anul trecut, dar suficient pentru continuarea sau finalizarea proiectelor majore de investiţii demarate.

Proiectul de buget local pentru anul 2010 a fost postat la începutul săptămânii pe site-ul Primăriei municipiului, la adresa www.primariavl.ro, şi a apărut şi în ediţia cu nr. 100 a Monitorului Oficial al municipiului Râmnicu Vâlcea, publicaţie ce va fi pusă la dispoziţia participanţilor la dezbaterea publică de marţi.

Plan Urbanistic de Zonă Ostroveni Sud va fi reactualizat

În data de 3 martie 2010, la orele 14.00, la sediul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, va avea loc dezbaterea publică a documentaţiei de urbanism ”Reactualizare Plan Urbanistic de Zonă Ostroveni Sud”. Sunt invitaţi să ia parte la această dezbatere toate persoanele interesate de acest plan urbanistic. Documentaţia poate fi studiată pe site-ul Primariei municipiului Râmnicu Vâlcea, la adresa www.primariavl.ro, secţiunea ”Dezbatere publică”, precum şi la sediul Primăriei municipiului.

ADP-ul a început campania de plombare a străzilor

În ultima săptămână, Direcţia Administrării Domeniului Public a intervenit în plombarea gropilor apărute în carosabilul mai multor artere de circulaţie din municipiu ca urmare a temperaturilor extreme din această iarnă, folosind peste 6 tone de mixtură stocabilă.

Pe lângă aceste activităţi care se vor desfăşura în continuare, până când vremea va permite intervenţii mai ample la reabilitarea străzilor din municipiu, DADP a continuat formarea şi corecţia coroanelor la 97 de arbori de pe bulevardul Nicolae Bălcescu şi din cartierul Nord şi a schimbat becurile la stâlpii de iluminat public de pe podul Goranu, din zona Hermes, de pe faleza Olăneşti, de la locul de joacă din zona Cina - Ostroveni şi de la Grădiniţele nr. 3 şi 6. În aplicarea HCL nr. 222/2008, au fost blocate roţile a 46 de autovehicule staţionate neregulamentar pe domeniul public al municipiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe