Deputatul Dan Mazilu a formulat trei interpelări adresate lui Emil Boc şi Radu Berceanu

duminică, 28 februarie 2010

Activitate intensă în Parlament

Deputatul Dan Mazilu a formulat trei interpelări adresate lui Emil Boc şi Radu Berceanu

În ultimele zile, deputatul PSD Dan Constantin Mazilu a formulat trei interpelări pe care le-a adresat în plenul Parlamentului primului ministru Emil Boc (o interpelare) şi ministrului Transporturilor, Radu Berceanu (două interpelări).

În interpelările adresate ministrului Radu Berceanu, parlamentarul vâlcean atrage atenţia asupra stării deplorabile în care se află drumul european E 85 Râmnicu Vâlcea – Piteşti, cu preponderenţă pe porţiunea cuprinsă între localităţile Drăganul şi Morăreşti din judeţul Argeş.

În cea de-a doua interpelare adresată ministrului Transporturilor, deputatul Constantin Mazilu menţionează despre sistematizarea defectuoasă a unei semnalizări din comuna Lădeşti: „Vă aduc la cunoştinţă că intersecţia dintre DN 65 C şi DJ 676 B din localitatea Lădeşti nu oferă conducătorilor auto vizibilitatea necesară parcurgerii în siguranţă a acesteia. Concret, conducătorul auto care se deplasează spre Horezu nu are o distanţă de vizibilitate adecvată pentru a ceda prioritatea vehiculelor care vin din dreapta sa. Vă atrag atenţia, domnule ministru, că riscul producerii de accidente este foarte mare în această intersecţie”.

În schimb, în interpelarea adresată premierului Emil Boc, deputatul Constantin Mazilu este interesat de redeschiderea târgurilor şi oboarelor de animale: „Vă informez că în data de 15.06.2009 i-am adresat o întrebare domnului Ilie Sîrbu, la acea dată ministru al Agriculturii, privind redeschiderea târgurilor şi oboarelor de animale. În răspunsul domnului ministru din data de 13.07.2009 se precizează că întrebarea a fost redirecţionată către Autoritatea Naţional Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Domnule prim ministru, instituţia respectivă se află în subordinea dumneavoastră şi vă informez că nici până în ziua de astăzi nu am primit nici un răspuns la cele sesizate. În condiţiile prezentate, doresc să fiu informat când se preconizează redeschiderea acestor târguri, unele cu o tradiţie seculară. De altfel, vă aduc la cunoştinţă că aceste activităţi se desfăşoară ilegal, încurajându-se corupţia şi evaziunea fiscală.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe