Consilierul local Mihai Persu îşi deranjează vecinii

duminică, 28 februarie 2010

Cine vrea să fie primarul Râmnicului?

Consilierul local Mihai Persu îşi deranjează vecinii

Consilierul local Mihai Persu trage spuza pe propria turtă în Consiliul Local. Persu „cel mic“ este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari din Râmnicu Vâlcea. Într-o perioadă în care foarte puţine societăţi cu prestigiu în domeniu mai construiesc blocuri sau ansamburi rezidenţiale, „dezvoltatorul“ Persu o duce din ce în ce mai bine.

Nu cu mult timp în urmă, Mihăiţă al PSD-ului, nepotul secretarului executiv al PSD Vâlcea, Dumitru Persu, şi-a votat în Consiliu Local - Planul Urbanistic de Detaliu la un proiect propriu: „Ostroveni Sud, amplasare 5 locuinţe P+M şi împrejmuire, str. Patriarh Iustinian Marina, beneficiar S.C. PERCOM CONSTRUCT SRL“. Foarte bine, cinste lui! Despre altceva ne-am propus să scriem în acest articol.

Mai mulţi cetăţeni din cartierul Nord, mai precis - strada Henri Coandă, ne-au trimis pe adresa redacţiei o scrisoare, prin care-şi manifestă nemulţumirea în legătură cu zgomotul şi praful rezultate în urma lucrărilor la un „edificiu“ aparţinându-i aceluiaşi Mihai Persu. Consilierul local (mai exact firma sa: SC PER GRUP SRL) a demolat parţial imobilul în care funcţiona fabrica de pantofi „Percom“ şi a început construcţia unei clădiri de birouri şi apartamente P+2E+M. Construcţia este realizată în regie proprie şi va fi finalizată în luna februarie a anului viitor. Noi ne-am făcut datoria şi i-am transmis alesului local nemulţumirile vecinilor. (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe