Comisarul şef Eugen Neaţă, apreciat de vâlceni

joi, 18 februarie 2010

Dintr-un sondaj realizat de „Ziarul de Vâlcea“ a reieşit:

Comisarul şef Eugen Neaţă, apreciat de vâlceni

Comisarul şef Eugen Neaţă a reuşit în cele trei luni de când se află la cârma Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea să schimbe în bine viziunea vâlcenilor despre poliţişti. Un sondaj realizat de „Ziarul de Vâlcea“ pe un eşantion de 200 de persoane din diferite cartiere ale municipiului a evidenţiat această realitate.

Modul operativ de rezolvarea a doleanţelor cetăţenilor, prezenţa continuă în stradă a omenilor legii, acţiunile de prevenire a infracţionalităţii, munca poliţiştilor de la serviciul rutier, dar şi celelalte activităţi specifice, ne îndreptăţesc să-i  apreciem pe poliţiştii vâlceni şi să-l felicităm pe tânărul Eugen Neaţă, comandantul acestora. Fără teama de a greşi mai putem adăuga şi faptul că Eugen Neaţă este conducătorul de instituţie, care se bucură de cel mai mare grad de simpatie şi încredere în rândul subordonaţilor.   
    

  Informaţii - Poliţie:

 Prins în flagrant de poliţişti, când vindea substanţe interzise

În seara zilei de 12 februarie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea au surprins în flagrant pe Ion C., de 27 ani, din Călimăneşti, în timp ce oferea spre vânzare mai multe pachete Special Gold, substanţă etnobotanică, persoanelor aflate în Autogara 1 Mai din Râmnicu Vâlcea.

Acesta avea asupra sa, în bagaj, 100 pachete din produsul mai sus menţionat, pe care le oferea spre vânzare la preţul de 20 lei bucata. Ion C. nu a putut face dovada provenienţei mărfii  şi nici nu era autorizat să vândă astfel de produse, drept pentru care a fost sancţionat contravenţional la Legea nr.12/1990 modificată, având în vedere faptul că, la acea dată, substanţele etnobotanice nu erau interzise de lege. Cele 100 pachete au fost ridicate pentru analize şi vor fi distruse cu respectarea normelor legale.

Hoţi din locuinţă, indentificaţi cu operativitate la Fârtăţeşti

În dimineaţa zilei de 16 februarie a.c., poliţiştii din Fârtăţeşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, persoane necunoscute au sustras din locuinţa Mariei S., din localitate, mai multe bunuri respectiv 15 kg făină, 10 l băuturi alcoolice, etc, prejudiciul fiind evaluat la suma de 150 lei.
Cu maximă operativitate, poliţiştii au cercetat locul faptei şi au reuşit ca, în scurt timp, să identifice principalii suspecţi. Este vorba de Florin S. şi Nicolae T., ambii din localitate.
Cercetările continuă faţă de cei doi sub aspectul infracţiunii de  furt calificat.    

Autovehicule furate în Italia, identificate la Vâlcea

În ziua de 16.02.2010, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Vâlcea au identificat în incinta Exploatării Miniere Alunu un utilaj tip excavator marca FIAT. În urma verificărilor s-a stabilit că acest utilaj figurează ca fiind sustras din Italia în cursul anului 2007. Utilajul, care aparţine unei societăţi din judeţul Gorj, a fost lăsat în custodia reprezentanţilor acesteia până la clarificarea situaţiei juridice.

În aceeaşi zi, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Vâlcea au identificat în municipiul Râmnicu Vâlcea un autoturism BMW înmatriculat provizoriu în judeţul Argeş. Din primele verificări a rezultat că acest autoturism figurează sustras din Italia la data de 11.02.2010. Autoturismul a fost lăsat în custodia lui  Marius C., de 38 ani, din Curtea de Argeş, judeţul Argeş, până la clarificarea situaţiei juridice.
   
Cercetările continuă în cele două cazuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe