Sparle si soparle

duminică, 17 ianuarie 2010

Sparle si soparle

• Hoţie pe faţă efectuată de cei de la Orange! Dacă ai cartelă Sim PrePay eşti un dezavantajat al sorţii pentru că multe din bonusurile cu care te îmbie nu se aplică aproape niciodată. Pentru numărul de telefon 0747.464.138 au fost cumpărate cartele de reîncărcare conform cerinţelor anunţate prin SMS chiar de oamenii de la Orange, însă bonusurile aferente (sute de minute în reţea şi naţionale) nu au fost acordate mereu. Asta numai dacă punem ultimele două reîncărcări din 2010 !!!

• Afacerea anului în domeniul audio-vizual din Vâlcea s-a realizat la finele anului 2009: licenţa deţinută de Radio Etalon a fost vândută către firmele ProSiebenSat 1 Media şi SBS. Cele două companii sunt proprietarele de la Prima TV, Kiss TV, Magic FM, Kiss FM şi One FM. Se aude că tranzacţia dintre Radio Etalon şi Magic FM s-ar ridica la suma de circa 20.000 euro.

• Actualul consilier local PSD Dorin Chiriţă are multe „bube” pe cap din perioada când era preşedinte al Cooperativei Metalo-Chimica Vâlcea. Omul a ştiut imediat să se învârtă după 1990, astfel că nu i-a fost uşor să înstrăineze unele spaţii din Râmnicu Vâlcea ale cooperativei, cu toate că statutul unităţii prevedea foarte clar că este interzisă valorificarea spaţiilor proprii. Un exemplu de spaţiu vândut ilegal este cel în care se află în prezent Agenţia BCR Ostroveni. Banii rezultaţi din vânzarea spaţiilor erau distribuţi între oamenii din conducerea Cooperativei Metalo-Chimica, sub formă de „salarii” şi „bonusuri”. Başca banii cash din diverse lucrări executate de alţii şi pe care Dorin Chiriţă îi băga direct în buzunar....

• Fantomaticul preşedinte al Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Vâlcea, Ovidiu Udrescu, îşi trăieşte ultimele clipe în fruntea instituţiei. În luna martie sunt programate alegerile pentru conducerea FJT Vâlcea, iar majoritatea asociaţiilor care fac parte din forul de conducere sunt hotărâte să-l debarce pe anonimul Ovidiu Udrescu din fruntea FJT Vâlcea. De aproape patru ani de când păstoreşte destinele Casei Tineretului şi piscinei Enigma, Ovidiu Udrescu a reuştit „performanţa” de a nu schimba măcar un bec. La toate acestea trebuie să mai adăugăm: lifturi care stau să cadă, camere pline de şobolani, geamuri crăpate, plus o mizerie de nedescris. Acesta este „bilanţul” lui Ovidiu Udrescu, cel care încasează sute de milioane lei din chirii dar nu investeşte nici un leu. Ruşine!

• În primăvara acestui an, compania Belrom Twelve va începe construcţia unui ansamblu imobiliar compus dintr-un parc de retail (cu hipermarket), plus câteva blocuri de locuinţe. Locul pe care se va executa investiţia este în zona fostei fabricii Carpatina din Râmnicu Vâlcea, un loc rămas în paragină de mai mulţi ani. Deja, Agenţia de Protecţie a Mediului a emis avizul de mediu, iar investiţia companiei din Belgia se va ridica la circa 50-60 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe